Tvätthäng och TV-bläng

Njuter TV-kväll här. De desperata hemmafruarna har gjort sitt för idag, nu väntar Brothers & Sisters snart. Slappigt och skönt! Men jag har kört massor av lakanstvätt också - de anländer snart i en trasslig hög från tvättstugan. Jag hoppas de inte längre får mig att nysa - de som låg underst i tvätthögen var visst från övernattning hos någon katt-ägar-vän! Blir en utmaning att få dem torra i lägenheten, just för att det är många alltså. Men tvättar man sent så gör man! Tvättställningen är ju faktiskt - fult men sant - en ganska fast del av vårt varagsrumsmöblemang...

Laddar mentalt för vaccinering av Frida på BVC imorgon lunch. Jag har megapeppat henne, så hon säger kaxigt att hon ska "hålla fram armen bara, såhär! Och iiiinte gråta". Jojo. Man kan ju alltid HOPPAS att den inställningen håller i sig... Men så jättetroligt är det ju inte, haha. Sedan håller vi tummarna för yttepyttesmå bieffekter av vaccineringen, tack så mycket.

Jag tycker lite synd om Frida som får stå ut med allt mixtrande just nu. På fredag ska hon äntligen upp och ta prover på barnkliniken, troligen "stick i fingret" (som hon för övrigt är lika kaxig inför som sprutan än så länge...). Och ikväll var det lavemangsdags igen också. Tack och lov gick det riktigt bra, mycket gråt men ingen panik och ingen brottningsmatch... Men tungt är det ändå, faktiskt.

Nej, nu rullar introt på TV:n, så bye bye!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vi vaccinerade lilla E förra veckan. Det gick hur bra som helst! "Ska få spruta i armen mamma, samma som dig, jag får en kula där då!" Det fick nämligen jag... Den hjälpte hon mig att blåsa bort! :) Hon satt helt tyst under tiden och fick som tur var inga biverkningar efteråt, inte ens en kula på armen - det var hon lite besviken för tror jag... Stolt var hon oxå! Skönt för orolig mamma. Lycka till!

2009-12-02 @ 06:52:48

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0