Vård av inte totalt genomsjuk unge

Dagen kom och gick i ett makligt tempo här, verkligen. Jag har hunnit med ett par tvättar och en stycke omfattande ur-och i-process med diskmaskinen. Inte mycket mer. Skulle jobba ikapp lite när Frida såg på Barnkanalen, men höll på att skalla datorn för att jag nickade till konstant... Vek ned mig i soffan och slumrade nån timme istället, guuud vilken lyx!


Jag fick lite "hjälp" att hänga tvätten idag... (Tänk att när Frida var lillbebis sov hon
ofta raklång på tvären i den här fåtöljen efter amning! Hon är liiiite längre nu dårå...)


Vi pallrade oss faktiskt ut en kort sväng på stan för att fixa en födelsedagspresent (som redan var klar) och köpa en ännu en bok om bajs. Ja, vad säger man - vi har så underliga intressen här hemma nu! Idag införskaffades Bajsboken, tidigare har vi köpt Från glass till bajs. Allt i fin pedagogisk anda, för chansen att hitta fler angreppsvinklar på detta trassel med Fridas rumpa och mage!

På tal om det - Fridas läkare ringde upp ikväll. Efter mycket resonemang blev kontentan att vi inte ska ge fler lavemang nu. Vi kan fortsätta med den "mjukgörande" medicinen 1-2 veckor till om vi vill och sedan fasa ut den. Vi ger henne chansen att få lite mindre fokus på rumpan och helt enkelt få bajja själv vid behov - hon har ju faktiskt gjort det åtminstone ibland på sistone (t.ex. idag)! Och så håller vi tummarna.

För ENKELT är det ju inte än, gråten och gnället finns kvar även om hon till sist gör det själv - och det är inte okej med en halv dags gråt före varje bajsning...Otroligt tröttande för både henne och oss. Kvarstår problemen och det känns besvärligt även om ett par veckor, får vi höra av oss igen och troligen få träffa uroterapeuten. Hå hå, jaja. Fick lite bra input från en gammal studiekompis som haft samma problem med sin son - i typ ett par år. ÅR! Hu. Hoppas vi slipper det tidsperspektivet...

Nåja. Nog ingrottat.

Frida har varit ovanligt loj hela dagen, men inte jättesjuk. Inte trött nog för att behöva sova (till skillnad från mig då...). Lite rädd om högerörat, men det verkar inte farligt. Ingen feber. Lite snörvel och krax, men inte farligt det heller. Får hon inte feber eller öronskriker inatt så blir det förskolan imorgon. Sådetså.

Imorgon kväll ska jag på tjejmiddag. Träffa vänner hemma hos en tjej som flyttat till nytt hus. Babbla, skratta, laga mat ihop och mysa. Ska bli HUR skönt som helst. Natti natt!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0