Dagen poff försvann

I morse åkte pappan på fisketur med några herrar, en jämtlandsvecka påbörjas. Varken jag eller busiga blomman märkte dock själva avfärden, vi var upptagna med sovmorgon. Mmmm. Jag varknade halv tio och Frida rasslade inte nyvaken upp förrän nån kvart senare. Det är lyx det! Bekväm unge det här, mellan varven.

Mitt över dagen hade vi besök av lilla I (2 år och 10 månader). Hennes mamma S var också här och lagade/åt lunch med oss, men sedan spatserade hon och mannen till mäklaren för att köpa radhus medan jag och Frida roade I under tiden. Oj vilket otkbus vi hade här! Bokläsning, fusktatuering på armen och vild dans till barnlåtar på Spotify var en del av det som stod på schemat.

Jag skrattade gott åt att två småtjejer faktiskt kan leka kurragömma med varandra utan att nån av dem lämnar sängen! De kurade in sig under varsitt täcke, ropade "Här ä jag! Var ä duuu?" och fnissade hysteriskt. De grabbade också Fridas sångpåse (helt på eget bevåg), plockade fram figurerna och satt och sjöng varsin låt. Olika alltså. Samtidigt.Goingar!

På eftermiddagen kom min bror hit för att hälsa på ett par dar. Vi har hunnit en runda på stan, en tacomiddag som fortfarande håller magen mätt och en massa snicksnack om livet och släkten och relationer och barndomsbyn och jag vet inte allt. Härligt (och alldeles för sällan)!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0