Förföljd av papparazzi


Frida fikar efter badhusbesöket och vill INTE vara med på bild, så det så.

Frida har utvecklat en viss hatkärlek till kameran. Hon ääääälskar att se bilder på sig själv på datorn. Hon äääälskar att se bilden i kameran direkt när den är tagen. Hon kan själv säga ibland "nu du kan filma de häj, mamma". Men så ganska ofta numera, är det tvärtom. "Nejeee, INTE ta bild på mig! Gå hä fjåååån!" Hon börjar visst tröttna lite på mina papparazzi-fasoner, haha.

Ännu en semesterdag bara slank undan utan större ansträngning. Det enda av vikt som vi gjort iag, är väl att knata ut på stan och besöka en bakluckeloppis. Jag fyndade ytterligare två Gittan-böcker till Frida: Gittan och gråvargarna och Gittan och älgbrorsorna. Redan lästa och omtyckta! Kanske, kanske kan vi komma att sälja grejor själva på den sista inplanerade loppisen (26/7), men det troligaste är väl att det inte blir av, haha. Projekt "gräva fram onödigt jox" hinner nog inte bli klart, om vi ska dra på en semestersväng till veckan. Och OJ vad jag vill det!

Vi pratar nu lite löst om en biltripp söderut, eller sydväst. Spånar på olika stopp och roliga ställen. Tänker på vänner och bekanta vi kanske vill hinna heja på. Funderar över tält, vandrarhem, hotell och andra boendelösningar. Så värst konkret är det inte än, men NÅT blir det nog. Annars jäklar.

Nu ska jag joina de två sovande familjemedlemmarna. Senaste nattens fyra timmars sömn skaver lite obekvämt...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0