Uppe och igång

Yes, vi kom hem med en TV. En stor eländes kartong, som nätt och jämt gick in i bilen med Fridas bilstol på plats. Och det var ju iiiiinte riktigt lämpligt att lämna kvar henne på parkeringen, haha. Vi tillbringade en timme och en kvart i butiken, en eloge till (en dessutom trött) Frida som pallade! Visst, hon sprang runt och busade (och jag efter - fyra varv runt butiken, minst). Visst, jag packade upp kex och festis och liten docka och målade till och med naglarna på henne, för att få henne stilla. Men det gick utan störrre gnöl!

Med stora låddan i bilen, svängde vi förbi MacDonalds för "kvällsmat" för liten och stor. Räddaren i nöden. Frida mumsade strips och nuggets och spillde juice över hela sig. När sånt händer känner jag mig rätt oförskämt nöjd med mitt kontrollbehov trots allt, för givetvis hade jag ett extra ombyte i väskan till henne! Det sitter bra att då och då få nytta av allt jag kånkar runt på... Samma sak gäller "coola ned stökigt barn"-grejen tidigare - jag menar, vem har t.ex. nagellack i väskan sådär bara ifall att...? Moi, bara moi. Skalman kallades jag av en tjej när jag läste på högskolan, I wonder why.

Hur som helst. Nu står en 42-tums platt TV-rackare på plats här hemma, very nice. Vi har micklat och flyttat prylar och grejat och ställt in och haft oss. Det blev seeeeeent. Tänk attdet alltid ska vara så pilligt med nya prylar! Ju mer funktioner desto trassligare start, typ. Men jag är inte så kräsen (med sånt där, i alla fall), är nöjd och glad med den hittills. Retar mig lite på att den vill slå över till nåt himlarns DTV bara, när man snällt försöker trycka på kanalknapparna. Sambon kontroll-kollade bl.a. fotboll och morrade över att det blir suddigt då (när det rör sig snabbt). Jag vet inte jag, vi vänjer oss väl.

Nu ska jag gå in till den lilla hostaren och pappan. Tvingade i Frida luftrörsvidgande medicin nyss, det var svårt men hostan lugnade sig så kanske gick lite in i alla fall. Hon har sovit gott sedan bilfärden hem från köpis runt strax före nio, det gick som smort!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0