Biobesökare

När vi kom hem, rasslade pappan iväg med en vän till Stockholm för att hjälpa honom flytta. Frida och jag rundade av midsommardagen med ett biobesök. Hennes första riktiga, om vi bortser från rätt många barnvagnsbiobesök under första året förstås. Men då visades ju vuxenfilm, nu var det barnvänligt som gällde!

Pettsson & Findus - Glömligheter ----- Frida i skärm-tittar-hypnos-läge, uppslukad

Att gå på bio idag var en chansning. Fridas huvud lär redan ha varit fullsmockat med intryck efter det senaste dygnets lek och bus. Hon hade dessutom inte hunnit sova middag, för hon kom aldrig till ro i bilen hem. Men det gick finfint!

Det var bara vi plus en pappa och dotter i hela salongen. Frida satt still ända tills sista fem minuterna. Det är svårt att veta vad som gjorde mest intryck - lilla mini-barntoaletten som hon lyckligt kissade i både före och efter filmen, eller själva bioupplevelsen? Frida tyckte att fåtöljerna som inte höll sig nedfällda var konstiga, proppade i sig massor av godis och lärde sig snabbt att man ska viska om man vill prata. Dessutom dansade den lilla sötblomman självklart loss framför duken loss till eftertexterna!


På slutet fick Frida myror i benen --- De kunde man dansa bort till slutmusiken sedan!

Efteråt tog jag ett snabbt beslut: Vi käkade middag på kaféet som ligger i anslutnijng till Filmstaden, eftersom det ÖSTE ned ute och vi hade noll regnskydd med oss! Det blev en riktigt mysig timme  - som dock sista 10 minuterna slutade med att den då ganska trötta fröken Frida låg ned i soffan, sparkade på mig, skrek i högan sky när hon blev tillrättavisad, drog iväg och lyckades klämma tummen i en dörr... Vi bad om is och kylde, tummetotten klarade sig helt okej. Den blir nog lite stel och öm men mer var det inte. Tur i oturen!!

Frida slocknade som ett utbrunnet tomtebloss redan kl 19.30 (vilket är tidigt för att vara henne), så jag har skrotat runt här själv rätt länge nu. Ska knapra i mig något kvällsfika och sedan blir det sängen. Guu vad jag ska breda ut mig och ta plats, haha!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0