Inomhusliv

Frida spanar ut genom köksfönstret (taget 24/5)

Regn och rusk och gråväder ute. Brrr. Idag blir det inomhusliv för tjejerna i familjen. Frida har kring 38 grader i feber och är lite slö. (Vad var det jag sade igår? Jag HAR feeling för det där.) Efter en ganska hackig och smågnällig natt, sov den lilla blomman (och jag) ända till halv tio! Ett klart tecken på att Frida inte är helt i form, eftersom hon somnade i vanlig tid igår kväll. Lilla skruttfnutt.

Ingen barnbio blir det heller som utlovat idag, det passar inte om den lilla bruttan har feber (och mamman för den delen ett ännu suddigare krassligt öga). Jag har lovat TV-film här hemma istället. Just nu myser Frida och pappan i soffan och läser böcker. Det känns som om det blir ett stilla tempo idag - och det har jag ingenting emot.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Det är lite typiskt det där med sjukdomar - det kommer oftast när man är ledig. E var ju sjuk hela kristi himmelsfärdshelgen... Vi har grejat med båten idag, fick strålande sol idag efter hällregn hela dagen igår! Vaxat, slipat och fixat. Så det händer inte så mycket här heller ;) Imorgon fortsätter grejandet och dessutom ska jag packa inför en Danmarksresa med jobbet måndag till onsdag! Det ska bli så kul att resa "utomlands", men att vara borta två nätter från lilla E blir första gången... En arbetskamrat till mig har en son som är ett halvår yngre än E och sitter i samma båt, vi ska dela rum och får väl älta vår längtan ihop. Men jag ser fram emot att få äta i lugn och ro, klä upp mig lite och mest tänka på mig. Så de så!



Krya på er, kram Marielle

2009-06-13 @ 21:59:09
Postat av: Jenny E

Marielle: som det är på jobbet just nu, offrar jag gärna helgen på sjukligheterna. =) Ha så kul på resan, det blir säkert både kul och välbehövligt!

2009-06-13 @ 22:37:34
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0