Kaos

Minns ni den Allvetande Skräphögen i Fragglarna? Den har numera flyttat in i vår hall. Där är mer kaos än nånsin (och det vill inte säga lite!). Oupppackade väskor, påsar och prylar i en enda röra. Snacka om finfint första intryck hos oss just nu! Fast... det stämmer ganska bra med vad som väntar i resten av hemmet. Milde tid.

Tur att vi ska dra till goaste vännerna i Ockelbo i midsommar. Vi ska fixa efterrätten, så köksbordet är just nu belamrat med intensivt genombläddrade kokböcker och Buffe-tidningar från sent igår och i morse... Beslutsångesten är total och därför ligger bokberget kvar än, varvade med dagstidningar, Frida-teckningar och annat jox. Jag TROR det finns ett bord där fortfarande.

Stökigt, alltså. Typ everywhere. Pappan drar till Stockholm på lördag och är flytthjälp, betyder det att jag ska försöka hinna/orka städa själv sen i helgen? Nope. Här ska lekas med busig go-unge istället. Städa kan man göra på semestern. Eller... nån annan gång. Sa jag att jag är bra på att skjuta upp saker?

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Marielle

Ha en jättetrevlig midsommar! Vi får hoppas att vädergudarna är med oss på våra olika sidor av Sverige. Det vore roligt att kunna ta på E en riktigt somrig, gullig klänning till midsommarkransen från Oskar & Ellen istället för regnkläder... Och kanske rentav mamman kan ta på sig en vit (jag?! som inte kan hålla mig ren i vitt tills jag kommit utanför dörren?!) sommmarreaklänning också!



Kram kram

2009-06-18 @ 23:58:06

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0