Ögon i kors

Jag sitter och tar hand om bilder från helgen. Vi stack ganska oplanerat ut till landet igår förmiddag, sov över och kom hem ikväll. Tänkte nu skriva några inlägg här, men är trött som en plätt och orkar faktiskt inte. Gääääääsp.

Jag sov för kort inatt, min svägerska och jag satt uppe och snackade till ganska sent. Jag sov också ytterst hackigt, eftersom jag hade en varmklibbig tvååring ständigt knuffande, klättande eller kramande på mig. Mysigt men vilo-störande. Vi har haft det ljuvligt somrigt. Frida har jazzat runt en hel del utan blöja (med varierande resultat), vi har blivit bjudna på käk (tack!) i parti och minut, till och med jag har gått i bikini (CHOCKING!) och det har badats massor.


Frida gillar att gunga. Så in i bänken. Gunga är livet!

NU: akut nattningsdags. Eller neeej, kom just på att först ska jag ta hand om en tvättmaskin också... Rackarns. Men sen - oh vad jag längtar till min kudde. Home sweet home.

PS: Frida är odräglig att natta nu, slocknade till sist kl 22.45 idag (efter två timmar av ALLA humör som finns, dock mest gråt och tandagnisslan! Men 22.45... Betyder det att hon sover hyfsat längre imorgon?? --blåhåller tummarna--

Kram godnatt!!
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Nä fy - natten till idag (måndag) var den varmaste natten hitills här i Lysekil. Lilla E och jag sov riktigt illa, som små fuktiga maskar skruvade vi oss i sängen... Idag har temperaturen legat runt 30 grader så det blir nog inte bättre inatt!!! Ha det bra i värmen!

2009-06-29 @ 22:56:02

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0