På egen kudde

Jag och den lilla blomstjälken ÄR hemma igen. Det blev bara sent och jag var så trött att jag inte orkade sitta stilla vid datorn ens igår kväll, därav utebliven hälsning här. =)

Vi har haft det så himla GÖTT i helgen. Träffat massor av folk, pratat plenty och skrattat en hel del. Frida trivs förvånansvärt bra med att träffa så många nya/halvbekanta på kort tid, hon babblar snabbt på och leker loss oavsett var hon är. Skön stil.

Frida bygger koja själv. Överlyckling.

Vi hade en trevlig dejt hos de nyinflyttade. Oooohh:ade och aaah:ade över den nya fina lägenheten, tog en repa till lekparken tvärs över gatan, bjöds på hur god oxfilépasta som helst och försökte hinna prata ikapp mitt i allt kartongstök. Rasslade sedan in hos W runt 22.45 med en sovande Frida i famnen, då var det high life och party party på vindrickarna där. Blev uppe sent och fick himmelskt god cheesecake på köpet!

Frida hittade en doktorsväska och gav medicin i spruta gång på gång.

På söndagen hann vi med en hel del trädgårdslek med grannbarn och husets killar. Studsmatteskutt funkar alltid - även som här utan nät, för Frida vägrade hoppa samtidigt med någon utan rusade då till mig på kanten och höll sig fast. Gonöt. Frida lyckades sen i sista stund flirta till sig en liten sparkcykel, som hon inte för sitt liv ville släppa när vi skulle åka vidare.... Tack!


Frida lyssnar andäktigt på V som läser och berättar om kroppen.

Det tar nog tid att få fason på tekniken... Men man kan DRA den!

På eftermiddagen packade vi bakluckan full igen (sant, jag lovar, jag har ju nån packningsstörning juh)! Åkte sen til Gustavsberg o köpte present till den nybakade studenten som vi då tagit sikte på. Ojojoj, det blev ett längre stopp än väntat. Ni skulle ha sett mitt ekvilibristnummer när nycklarna låsts in i bagageluckan... Jag sa en massa fula ord, kan jag erkänna. Det var klättra, klänga, åla, svettas och svära som gällde - men jag lyckades till sist pilla upp baklucke-locket och fiska upp knippan med mina sista krafter! Hade en lätt hysteriskt gnällig och övertrött Frida dessutom, som helst ville springa iväg och riskerade att bli påkörd... Jag slog därefter snabbt till på en skål som present och rullade vidare. Efter att jag bytt tröja ståendes på parkeringen, för att slippa skylta med LP-plattor under armarna...

Hämtade min faster K och hennes R (efter en liten rund-rund-körning kring Stockholm tack vare att jag nappat på fel avfart  - not good!). Vi åkte till mina tremänningar med familjer i Herrängen (stavas det så?) och blev bjudna på både mat och fika! TACK för käk, omtanke, färdkost och "gott och blandat-påse" till Frida!

Hemresan startade cirka 20.45, när hon normalt sett brukar somna. Tänderna var borstade, blöjan bytt, nattlinnet på, kudde och gosedjur med - och Frida var fortfarande klarvaken när vi parkerade intill vår port...  Efter en extraomgång kvällsmat och efterlängtade pappapussar så sussade hon till sist sött - KVART I TOLV. Gääääsp. Hon hade varit lätt överspeedad på dagis idag, enligt rapport...

Sist av allt igår kväll, gjorde jag ett försök att hinna ikapp på Hemnet. Omöjligt. --suck--

Nu är jag så trött att pannan snart slår i bordet.. Dags att lägga sig vågrätt. God natt!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Va härligt ni har haft det! Det är inte helt lätt att anpassa sig när man träffar så många olika människor på en och samma helg, det är imponerande! BTW var har du köpt den multirandiga tröjan på översta bilden? Den är underbar och väcker starkt ha-begär...

2009-06-09 @ 21:55:22
Postat av: Jenny E

Den kommer från IdaT http://www.idat.dk . Jag köpte den och en massa annat på en utförsäljning av märkeskläder på Folkets Hus här i stan för några veckor sedan. Vad gäller just multiranden fick jag lite frispel och köpte t-shirten på bilden, en tunn kofta med knappar, en "snusnäsdukshalduk" med knäppning bak och fleece under och en par små shorts. Eh... Frida kanske inte riktigt behover ha allt samtidigt, haha.

2009-06-09 @ 22:22:31
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Åh, typiskt att sånt aldrig händer i vår lilla stad! Men såg att de fanns i några internetshopar, funderar på linne och kofta eller t-shirt och kofta... I fjol köpte jag två PO.P koftor (en vit och en blå) till E i trikå, alldeles underbara i kvalitén och precis lagom tjocka på sommaren. Har en benägenhet att köpa bra saker i flera färger... Till både mig och E, vet inte hur många av H&M's randiga baströjor E haft till nu eller hur många enfärgade dito jag själv haft. Men den här multifärgade verkar perfekt, har hört att Ida T är lite små i storlekarna, vad tycker du?



Kram och godnatt!

(Har nattsuddat med ett 100-sidors powerpointbildspel till jobbet inför skolavslutningen - dags att göra resten av familjen sällskap!)

2009-06-10 @ 01:06:58
Postat av: Jenny E

Marielle: De är i alla fall inte stora i storleken, även om jag inte uppfatar dem som jättesmå heller. Jag köpte stlk 98 på tröjan tex och den var alldeles lagom, vissa andra 98 är fortfarande lite stora. Men hon har bara hunnit ha grejorna nån enstaka gång än så länge.

2009-06-10 @ 10:07:52
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0