Regnet det bara öser ned


I ösregnet från porten till bilen i morse körde Frida med eget paraply - ett äventyr i det lilla!

Nu är det sannerligen ett riktigt plaskväder ute! Frida kommer ständigt hem som en grushög från dagis, med lyckliga slaskkastarfläckar på mössa och kinder och blöta byxben efter passionerat pölhoppande. Men vad hände med sommarvärmen? Den var ju så övertygande när den kom. Jag uthärdar med strumplösa fötter och jacklösa dagar, men till och med jag (elementet) tycker att det är kallt mellan varven.

Mitt sargade öga tycker dock att det här är alldeles tillräckligt med dagsljus. Ge mig solsken och  jag får baske mig sjukskriva mig och gå i strejk - jag kommer inte att kunna öppna korpgluggen alls. Har haft en ganska tung dag på jobbet, blinkandes och med tårarna rinnande. Men det gick! Och så har jag droppat som en besatt - nu endast en dos kvar för dagen. Kanske känns det nåååågot bättre nu.

Nää ni. Mer skärmtid än såhär orkar jag inte ikväll. Ska se om jag tål en TV-timme vid 22-tiden (Fringe på kanal 5) också! Kramilur på er.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: burriburrsonja

när jag var liten hade jag ett liknande paraply. och jag försökte alltid komma på olika tekniker för att kunna flyga med hjälp av paraplyet.

2009-06-14 @ 01:07:30
URL: http://burriburr.se

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0