Stoppa tjuven

Sitter här och är butter. Nån knyckte min kväll! Typiskt.

Frida och jag handlade mat efter hämtningen, jag kånkade upp allt i olika omgånger, Frida åt och jag började laga mat, pappan kom hem och lagade klart, vi åt. Allt gick i ett, i ett, i ett. Sen skulle jag bara natta Frida, innan jag drog igång med packning och fix inför en liten Stockholmstripp imorgon. Dessutom hade jag väl tänkt pussa på pappan som vi lämnar kvar hemma.

Tji fick jag. Jag vaknade med ett ryck strax efter kl 23, när Johan kom och lade sig! Dagens (lama) ordspråk: "Natta aldrig barn liggande, när du sovit yttepytte och inte är beredd att ta konsekvenserna!".


Frida när hon sover som göttigast...

Så nu sitter jag här och muttrar. Fortfarande trött, fortfarande inte färdigpackad och förberedd. Morrig som lilla My. Men asch, det går över.

Nu ska jag rassla ihop det sista och sen natta på riktigt. Resten får ordna sig imorrn - och vi ska ju inte till månen. Men vädret kräver "Jenny-packnings-status", dvs var beredd på det mesta. Regn och kallt, eller omslag till hot hot igen... Allt från sydväst, stövlar och fleece till shorts och sandaler, alltså.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0