Två dagar kvar

Frida med en burk russin och flingor i nypan, inte ovanligt.

Nu kan man känna vittringen av semester. Inte på att-göra-högen på jobbet, för den lär inte hinna bli helt åtgärdad... --suck-- Men det känns på antalet dagar kvar! Till och med Frida pratar om ledighet, minst en tredjedel av barngruppen har tagit sommarlov och det börjar se tomt ut i dagishallen. På jobbet är det än så länge hyfsat med folk på plats, men visst märks semestervibbarna.

Som Frida har trixat med insomnandet på kvällarna den senaste tiden, kan jag faktiskt längta till att det inte riktigt spelar någon roll när hon somnar. Slocknar hon inte förrän klockan 22, fine. Då får det vara så - har vi tur der det oss nån timmes sovmorgon istället. Bara en endaste kväll kvar av ordinarie vardagsvanor, sen kan vi köra helt CRAZY om vi vill., haha. Fast fortfarande vore det ju skönt att hinna med nån liten smula egentid innan nattning, förstås.

Den här kvällen bara rasslade iväg. Frida och jag stannade till på Polarn o Pyret på hemvägen. Skulle byta en sommarhatt och kom ut 500 kronor fattigare, det är så lätt gjort! Fast jag hade ett presentkort, så det gjorde inget hål i plånboken (den här gången, haha). Har märkt upp alla prylarna redan ikväll, skönt att ha det gjort!

Resten av kvällen gick åt till middagsätande, dusch och tvätt av mycket sandigt sommardagisbarn, nattning av gosunge (hon somnade - om än SENT - på min mage!), lite slötittande på dansTV och fika för att hålla magen i schack (lyckas hyfsat). Nu är det dags att koja för ikväll.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0