Värmeslag

Det är så varmt att jag inte orkar tänka. Orkar inte tänka ut nåt att skiva, liksom. Känner mig helt fragmentarisk. Enda räddningen idag var att jag stack och jobbade några timmar, för där är det AC-svalt så in i bänken. I like. Det räddade nog hjärnan från att koka över, tror jag. Puh.

Lilla fröken fräken var hos farmorn under tiden. Det hade busats i lekpark och käkats glass, bland annat. När jag kom och hämtade Frida sprang hon runt utan en tråd på kroppen (Frida alltså, inte farmorn - bara så inga underliga missförstånd infinner sig, haha!), och sladdade bara ut i trädgården när hon behövde kissa. Det är sommarliv det!

Sommar-Frida i rutschkanan på landet.

Pappan gick på semester idag. Nu ligger han i soffan och kraxar. Hoppas han slipper den där förkylningen som ofta kommer som ett brev på posten när man slappnar av... Det är en så trist start på ledigheten. För honom mest, såklart. Men också för mig, som tack gärna tar emot lite växelverkan i vardagslivet, haha.

Nån annan som också ligger är Frida! Hon sussade ända till halv tio-tiden i morse (klockan-23-somningarna tar väl ut sin rätt...) och hade fullt upp hos farmor, så det blev ingen middagslur. Jag kämpade med att hålla henne vaken, proppade i henne mat och frukt-efterrätt och sen bums i säng vid 19.15 - klockan 19.30 sov hon som en stock. TACK för det. Några normala egentimmar på kvällen satt inte fel! Har märkt nya barnkläder och tvättat och lagat nåt litet hål i en klänning - men utöver det mest bara flämtat i värmen.

Nu ska jag flytta mig och flämta lite framför TV:n istället, tror jag. Kanske jag får slökika på det däringa danseriet som väl går nu?

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0