Verkstadsdags?

I morse när jag skjutsade Frida till dagis hörde jag ett skramlande ljud. Åh nej, det lät inte bra. I varje sväng så skramlade det igen. Jösses, det måste vara något som satt ordentligt löst, inte bra. Undra hur dyrt det kan bli på verkstaden?! Och när ska vi hinna lämna in bilen? Onda aningar.

Eh...... Jag kan meddela att en barnmugg i plast med två "öron" står kvar väldigt bra på biltaket, även under en bilresa till dagis. Särskilt om man har rails, då ligger till och med alla russin och flingor kvar i muggen. Känns tryggt. --skäms, men skrattar--

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ha ha ha, det låter nästan för bra för att vara sant! Tur att det inte blir någon dyr reparation ;)



Inte så trevligt att sitta inne en hel dag i strålande sol :( vuxentrist... Jag som tur är ett jobb där jag kan tillbringa mycket tid ute! Så mycket tid att vi fick gå ifrån skolgården en timme för att få lite skugga... Det hettade REJÄLT framför söderväggen!!! Imorgon blir det dock för ovanlighetens skull innesittande för min del, ska på webredigeringskurs. Det ska bli spännande, kommunen organiserar om så att det ska finnas en webredigerare på varje skola - och det ska bli jag! Jag som aldrig kommit närmare att publicera nåt på nätet än inlägg här... Ser fram emot att lära mig nåt nytt, men manualen är på 52 sidor så den får ligga tills lunchrasten imorgon då jag förhoppnigsvis är mindre soltrött i skallen än nu. Dessutom är jag lite konfunderad över hur mina måndagskvällar ska se ut utan Cityakuten, har hängt med från avsnitt ett... Nedräkningen (och abstinensen) har börjat, bara två, TVÅ, 2 avsnitt kvar! Dags att skaffa sig ett eget liv? Tur att Grey´s anatomy finns kvar och håller sjuksköterskedrömmarna vid liv... Och håller oss med snygga läkare! ;)

2009-06-01 @ 23:29:22
Postat av: Jenny E

Åh, vad kul med nya utmaningar! Du lär nog bli trött i skallen i början, men sen blir det bra tror jag! Det är kul och konkret med webbpublicering ju. =)



Jaså, är det bara två avsnitt kvar nu? Jag hann inte se idag, finns nu på video dock. får gotta mig nån annan dag. Greys tycker jag nästan är bättre nu för tiden, men jag har också hängt med sedan avsnitt ett i ER så det blir ovant att det är slut. =)



G´natt!



/Jenny

2009-06-01 @ 23:51:17
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0