Att äta eller inte äta...

...det är frågan. Helst INTE, om Frida får bestämma. Jösses vilket trugande och trixande det är nu, det gör mig alldeles utmattad att typ gå ned i brygga på kuppen av alla knep jag försöker med . Idag har det funkat med yoghurt och mellis-puré - och typ fem makaroner. Minsta tuggmotstånd så ska det spottas ut ögona böj. *suck* Men hon dricker rätt bra ännu (fast man måste tjata och tjata även med det), så vi lallar väl på i de spåren tills det vänder.

Inatt höll Frida näst intill på att brinna upp, hade 39,9 men det kändes som ännu mer. Idag har hon hållt sig på 39-gränsen och med alvedon har det gått ned hyfsat. Men hon har varit bebis-klängig och så trött, så trött. Det är inte många meter som avverkas på egna ben nu inte... Hon har suttit stilla i mitt knä mestadels. Jag känner att hon är svullen på halsen (lymfkörtlar?) och kaaanske har nån liten vit prick längst ned i det lilla gapet, men jag har telefonkonsultat morbror barnläkaren som absolut tyckte vi kunde avvakta nån dag till innan vi ränner till doktorn - troligen vänder det av sig själv. Sen övergick han till sina små barnpatienter med levertransplantationer och andra VERKLIGA problem. Gud vad bra vi har det egentligen!

Den lilla pärlan har precis somnat, så nu blir det nog stiltje ett par timmar skulle jag tro. Jag ska pusta ut och käka nåt, medan jag ser lite video för att komma ikapp med Desparate Housewifes eller så. Dessutom hoppas jag hinna göra lite webbjobb också, innan Frida slår upp sina blå igen och börjar gny om det ena och det andra. Och jag gläds varje timme åt att jag faktiskt verkar ha klarat mig från att ärva magsjukan!

PS: Bara så att ni vet, kan man lägga in bilder som miniatyrer på den här bloggen. Klickar man på bilden, öppnas den i större format. Så är det med dagens bild! Ibland kanske jag gör så, om jag vill infoga flera bilder i samma inlägg .

Tjingeling!

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0