Godnatt

Nu är min kväll snart slut. Cityakuten är sett, lite snask uppätet. Frida har redan sovit ett par timmar, trots den sena luren var hon jättetrött till och med tidigare än vanlig nattning! Över en veckas riktigt dålig och kort nattsömn för mig (sjukdom, Fridakräks, ond bröstkorg, nackspärr, nattuggleri, hosta - you name it) tar ut sin rätt och jag ska natta strax. Skönt!

Sov gott. =)
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hoppas verkligen att du sover gott! Brist på nattsömn kan göra vilken kattunge som helst till en tiger... ;)



Härligt att ni kom er utanför dörren i det vackra vädret, ni verkar ha haft en kanondag! Vilket fint friluftsområde ni verkar ha inom räckhåll. Det är verkligen gult värt att få göra utflykter på ett enkelt sätt, det är ändå mycket som ska packas och fixas. Eller hur?



Vi lämnade ett Branäs i strålande sol för att åka hem :( Lilla E skötte sig perfekt på den långa bilresan, först somnade hon (vältajmat av vana föräldrar!) innan vi ens hunnit ut till stora vägen (500m...) och sov i TVÅ timmar, sedan slog hon upp sina blå på ett strålande humör och såg på film i TVÅ timmar (hela Madagaskar och flera avsnitt av höjdarna)!!! Då hade vi kommit fram till Torp köpcentrum för att handla och sträcka på benen efter fyra timmar i bilen, resterande 45 minuters hemresa gick också fint! Borde köpa henne en fin present!



Ha det bra!

2009-03-16 @ 22:49:06
Postat av: Jenny E

Marielle: Jag sov faktiskt riktigt bra inatt, välbehövligt!



Oooo ja, vad det ska packas jämt! Jag är en sån som alltid tar med lite extra "ifall att"-grejor också. Ibland känner jag att man packar lika mycket oavsett om man ska vara borta över dagen eller över helgen - kanske skulle åka längre när man väl åker! Haha.



Lille E låter VÄLDIGT bra på att åka bil, ja. =) Jag har också funderat på DVD i bilen, till Frida som är TV-galen vore det nog kanon. Men än så länge har det inte behövts eller blivit av... Vi får väl se framöer. På torps köpis brukar vi ibland stanna när jag är och hälsar på min morbror, som bor i Gbg men har fritidshus ute vid Bohusländska kusten.

2009-03-17 @ 09:46:17
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jag är förutom mamma också förskollärare (alltid redo för alla eventualiteter) och den som jämt packar det lilla extra för trivseln! Som nu på fjällresan; värmeljus, kökshanddukar och spel, bara utifall att...



Vi satsade på en lite billigare DVD så det inte skulle kännas så hårt ifall försöket inte föll väl ut. Men jag är ändå jätteimponerad av både bildkvalitet och prisvärdhet. Bara denna resan var den värd sitt pris.



Torp har väl det mesta utom PoP och personlighet ;) Denna gången stannade vi bara för mat, tyvärr...

2009-03-17 @ 20:12:48

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0