Hot stuff

Frida har inte visat några magsjukesymptom sedan 02-tiden igår natt, det är alltså ett och ett halvt dygn sedan nu. Skönt, hoppas det betyder att vi kan släppa den oron.  Det vore skönt med nätter där jag och pappan inte (som inatt) sätter oss upp med varsin bunke i högsta hugg, beredda på kräks så fort hon hostar till. Jag började fnittra åt det absurda så att Frida vaknade. *skrattar*
 
Hur som helst. Istället för taskig mage, smällde Frida till med att få hög feber inatt - hon tempade  på 39,7 grader när jag gick och lade mig och var het som en braskamin. (TACK och ske pris för örontermometern, man kan ju till och med ta tempen när hon sover numera!) Och detta trots att hon fått alvedon ca. fem timmar tidigare... Inget vidare.

Den lilla blomman har sovit och sovit och sovit. Vaknade vid åtta, drack vatten och somnade om. Sov till närmare kl 10, då hon vinglade upp på feberyra ben och hade en konstant gnyende ton oavsett vad hon sa. Pillade i sig liiiie kex, liiiiite fruktpuré och ganska mycket dryck. (tack och lov!). Vi läste sjuttioelva böcker, jag lyckades få i mig frukost medan hon vilade på kökssoffan och sedan var det sängen som gällde igen där hon somnade klockan 12.

Jag har ringt BVC för att fråga om magsjuka brukar kunna övergå i hög feber, de ringer väl upp i eftermiddag nån gång. Tills vidare klappar jag om det lilla grynet och tar det luuugnt och stilla här hemma. Borde kanske ta och fräscha upp mig nu när hon sover? Med undantag för "illamående-katastrof-duschar" ihop med henne på natten, har jag inte piffat till mig sedan... i lördags, tror jag. Herregud. Det är som att vara tillbaka på nybebis-stadiet igen, haha.

(Själv väntar jag med spänning på om jag ska klara mig från magsjuka. Kan bli GRYMT otaktiskt att få det samtidigt som jag har ett jättejätteont bröstkorgsparti. Det blir en... utmaning.)

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0