I samma spår

Här skruttar vi vidare... Lilla fröken kräktes igen vid tvåtiden inatt, så det blev nattlig dusch och tvättmaskinskörning ännu en vända. (Har lämnat en "ber om ursäkt och överseende"-lapp till grannerna idag!) *suck* Sedan dess har dock allt varit lugnt. Om man nu räknar projektet "truga mat och dryck smått hysteriskt, till förvånansvärt envis sjukling som inte vill ha nåt endaste dugg i sig" som lugnt, alltså. Herregud vad trött man blir av det! Inte har det gett mycket resultat heller, det har varit minimalt som gått ned. Men så länge blöjorna avslöjar kisstyngd så känns det okej, i alla fall.

Nu på kvällningen har Frida fått feber, nu är hon uppe i 38,7 grader. Ringde dagis förut, som berättade att en annan liten tjej kräkts till och från i fem dagar... Så vi får väl se vartåt det bär. Riktigt i form är vår lilla knytta fortfarande inte, i alla fall. Stundtals har idag Frida varit väldigt trött. Hon sov middag tre och en halv timme idag och har vilat rätt mycket. Tur för mig - som hängt tvätt, hunnit med att delta i ett jobbmöte via telefon och gjort lite annan nytta under tiden! Men bäst vore ju om hon vore pigg såklart.




Medan jag stökade på i köket, vilade Frida lite på (den tillfälligt extra skydds-lakans-beklädda) kökssoffan en stund!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Ullis

Vad fint du fått här. :) Å stackars lilla Fridis, men söt är hon iaf. Krulltott. :) Kram!

2009-03-10 @ 21:09:17
URL: http://flimmra.blogg.se/
Postat av: Marielle

Stackars er! Magsjuka är det värsta som finns (av de sjukdomar som smittar...)! Vi gick igenom samma sak i januari, hela familjen dessutom. E's första gång i livet och föräldrarnas första gång som vuxna... E kräktes tre gånger med 48 timmars mellanrum, mycket konstigt tyckte vi och ringde BVC. De trodde att vi gått på det vanliga nybörjarmisstaget att ge barnet för mycket mat och vätska, det handlade visst om matskedar till att börja med. Du behöver nog inte vara orolig för aptiten ännu, den kommer tillbaka när hon blir frisk.



Krya på dig, Frida!

2009-03-10 @ 21:42:23
Postat av: Jenny E

Hm... då kan det nog (trots det lilla man får i henne) kanske vara samma fel här då! Gud så svårt, jag tycker bara man hör att de ska dricka dricka dricka så de inte blir uttorkade... Hm igen. Får väl se om det blir en ny kräknatt. Blä.

2009-03-10 @ 21:55:41
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vi får väl hoppas att ni slipper mer kräks... Det var så konstigt när E var sjuk, det var så långt emellan gångerna att vi trodde att det var nåt annant som spökade. 48 timmar är ju vad som krävs innan man får gå till dagis, liksom. Man får väl sålla bland råden helt enkelt, lite men ofta kan väl vara ett tips...



Lycka till!

2009-03-10 @ 22:30:23

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0