Maxat

Som söndagsnöje drog vi en repa till ICA Maxi på söndagsförmiddagen. Deltagare: Den halvtrötta men otroligt energiska tvååringen, pappan som antagligen helllre hade velat träna men hade huvudvärk, och så mamman då med alla sina redan väl omskrivna krämpor.

Trots de förutsättningarna lyckades vi bra! Kom hem med fullpackad bil, utan gnabb, med bytt blöja och lite varmkorv i tvåårsmagen. *ler* Har nu allt ifrån blöjor till tvättmedel till diskmedelsttabeltter för ett bra tag framåt - och säkert åtminstone mat till några middagar också! Förvisso fick vi (läs: sambon, denna gång) punga ut med pengar motsvarande typ en billig sista minuten-resa, men det är väl smällar man får ta helt enkelt...

Nu kom nyss mina sötisar hem, efter att ha varit på minisim och plaskat medan jag knappat ihop minnesanteckningar till jobbet. Frida är så oerhört kramig just nu, man får hårda omfamningar, pussar och helt underbara "ja älkaj dig "-betygelser. Snacka om guldkant på tillvaron!

PS: Har en liten oro över att den lilla blomman väldigt ofta och väldigt lätt blir blå om läpparna numera. Det började i samband med den höga febern i julas. Är det bara när hon är frusen, verkligen? De har lagt märke till det på dagis också. Hmmm. Måste kanske kollas upp, nån gång. Eller så är jag bara pjoskig...

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nä, du är inte pjoskig - bara mamma! Klart man blir orolig när det dyker upp saker. Det finns gott om utbildad och erfaren sjukvårdspersonal som har som uppgift att hjälpa oroliga och/eller sjuka människor! BVC brukar vara bra på att lyssna på föräldrars oro... Vi har pratat med dem flera gånger om vanliga krämpor och alltid fått goda råd och gott om tid.

2009-03-08 @ 23:17:12

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0