Dagens resultat

Min lilla utbrytning idag resulterade tyvärr INTE i nån liten dyr onödig väska (som morbrorn föreslog i kommentarerna). I wish. Men jag spontanshoppade ju en webbkamera i torsdags, räknas det? Haha. Däremot är jag faktiskt sjukt nöjd med att jag kom hem med två par jeans och två BH:ar. Det är inte alltid man hittar det man söker och behöver, ska gudarna veta. Utöver detta fick jag även med mig två tunikor, ett linne, en scarves + en t-shirt och vantar från PoP till Frida! Och en bokreabok, som jag började läsa medan jag fikade i godan ro på ett nytt café. Gött! Hade varit ännu mer mys med sällskap, men man tager vad man haver liksom. *ler*

Och ja, jag fick med mig ett bättre humör hem också - även om det började lite darrigt. Inledde nämligen med en översvettig BH-provning på "fina affären" som jag bara fick lov att avbryta och fly ifrån. Man ska inte ha världens varmaste provrum i sådana butiker! Och jeansprovning genomförs alltid med en klump i halsen. Det ÄR inte kul att handla kläder när kilona tillåtits bli för många. Bläää. Jag borde verkligen göra något åt det - jag vet att det går, för jag har ju gjort det förr... Men det krävs en gemensam satsning av ork, uthållighet, fokusering, egagemang, vilja och tid - och just nu är inte alla de staplarna i topp.

När jag kom hem visade det sig att Frida ätit typ noll och inget på hela dagen (undantaget ett par vindruvor, några salta småkex och ett glas saft). Lillpärlan hade även vägrat sova, hade inte ens slocknat i bilen på väg till eller ifrån den lilla utfärd hon och pappan gjort till en kompis. Well well. Jag lyckades åtminstone peta i henne en burk fruktpuré och en del vatten, sedan var det nattlinne och godnatt för grynet. Hon somnade i stort sett samtidigt som hon lade huvudet på kudden. Klockan 18.15, typ - det kan bli spännande eftersom denna bruttis brukar somna runt kl 20.30 när rutinerna är i fas, och nu under sjukveckan somnat än senare. Kan man gissa på en tidig morgon?


Det här ickeätandet och motvilliga drickandet har pågått länge nu, sedan i måndags. Nu har Frida liksom snöat in på att ta "tuggpanik", verkar det som - eller så mår hon halvtaskigt fortfarande. Hon har dock verkat rätt opåverkad, och jag försöker hålla koll så att det inte blir läskligt eller farligt. Är ju så praktiskt med blöjor på det viset, lätt att mäta "utgifterna" liksom! Redan igår kissade Frida mindre vilket bekymrade mig, men idag var det  väldigt lite. Så nu är jag lite nervös, faktiskt. Kommer att tuta i henne vatten vid minsta ögonblinkning och småvakning inatt. Bättrar det sig inte imorgon så kanske sjukvårdsrådgivningen får ett samtal!

Men nu - sängen kallar. Frida ligger ännu en natt som en sprattelgubbe mellan oss och trängs. Nu hoppas jag snart att hon blir frisk, av flera orsaker. Om inte annat så att vi törs lämpa över henne i sin säng och får sova lite rymligare!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vi kom hem från fjällen för några timmar sen. Hade en mycket trevlig helg och avslutade den med ett strålande vårvinterväder!



Kul att du fick tag på lite till dig själv! Det märks i garderoben när man prioriterat bort sig själv för länge. Det är fullt, men ekar ändå tomt liksom...



Vår dotter E äter JÄTTEDÅLIGT när hon är sjuk! Varje gång! Säkraste tecknet på att hon börjar bli frisk är att aptiten kommer tillbaka.

2009-03-15 @ 22:10:17

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0