Slott och koja

Frida vaknade preciiis innan jag skulle åka i morse, så jag hann få en myslyxig godmorgonkram! Och hej-då-tårar... Jag har anlänt till konferensen i Örebro och surfar lite här mellan föreläsningarna. Har nyss skickat ett hej till mina sötprickarhemma! Jag hoppas att de har det mysigt tillsammans och att Frida är okej med hosta, andning och mage. Fick ett sms i förmiddags och då var de på promenad, så det är nog skapligt.


Det är trevligt och intressant här, men jag är ganska trött. Sov lite för knapert, ovanligt va?! Haha. Vi hade en trevlig och smidig bilresa hit, nu är det föreläsningspass mellan kl 13-17. Sen väntar middag på slottet ikväll med underhållning kl 19-01, gäääsp. De jag åkt hit med verkar taggade för kvällen, själv är jag inte lika partyartad men vi får väl se hur det artar sig.  Jag behöver nog öva upp både vara-hemifrån-ensam-frekvensen och rajraj-stämningen, de har båda legat i träda lääänge nu.


Mitt (dubbel)rum är stort och trevligt, även om jag har utsikt mot gågatan istället för slottet och ån... =) Vi bor på samma hotell som konferensen är på, jättesmidigt! Det ligger mitt i stan och slottet är runt knuten. Att dessutom få åka bil från dörr till dörr är ju jättebekvämt. Inte mycket att klaga på idag, som ni hör! Och välgödd blir man ju också, som nästan alltid på konferens. -mums-


Längtar efter de där hemma lite, men det är uthärdligt än så länge. Hoppas få prata med Frida på kvällningen - fast risken finns ju att hon mest bara blir ledsen (och jag kan nog också få en tår i ögat för den delen, haha). Nu drar nästa (dagens sista) pass igång - en bonusföreläsning om kroppsspråk. Det kan bli intressant!

Kram därute i jymden.
/Jenny


Kommentarer
Postat av: Wenche

Hej vännen! Va kul att höra att du ska partaja! Passa på du och njut av att vara själv,vuxen och titta inte på klockan hela tiden, snart är du hemma och gossar igen! Jo jag har hittat hit,jag är ju cyberspace vet du!! Pussar o kramar W

2009-03-25 @ 18:52:30

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0