Från matstrejk till snasksug?

Sjukeländesstatus: Frida äter yttepyttelite, men verkar i övrigt må bra och dricker hyfsat. Hon började plötsligt prata om godis och klubba direkt när hon vaknade i morse, vilket jag tog som ett tecken på att hon är på bättringvägen åtminstone! Haha. (Bilden på den lilla snaskaren är från Stockholmsresan för några veckor sedan.)

Den lilla sötnäsan är feberfri idag! Hon har orkat vara uppe på benen en del, vilket känns skönt. Hon håller i skrivande stund på att rensa barnsektionen i bokhyllan - läser lite och kastar på golvet, om och om igen... Hon har också ritat mycket och klippt med saxen - så intensivt att även tröjan fick sig ett litet snipp! Detta bekymrade Frida MYCKET, när jag sade åt henne på skarpen att så fick man inte göra så åkte mungiporna ned direkt och stora krokodiltårar vällde fram.

Vi gosade ihop oss och sov tillsammans två timmar mitt på dagen, vilket var GULD värt för en nattsuddande mamsing som mig. Jag vaknade med en drakes eldiga humör i morse och skällde på stackars pappan bara för att han kom in och kramade Frida innan sju när han skulle gå. Frida vaknade nämligen och jag trodde inte hon skulle somna om mer, vilket kändes outhärdligt eftersom jag lade mig sent och hade knappt sovit alls för att jag inte kunde ligga bekvämt på något vis. (Jag hade/har SÅÅÅ ond nackspärr att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, plus den ömma bröstkorgen som börjar bli rutin nu men dock stör som atsingens. ) Men våran bästa lilla guldpärla somnade VISST om och sov till 08.30 - och jag ringde pappan och bad om ursäkt för  mitt humör, när vi sjusovare väl hade släpat oss upp...

Finns det nån som GÖR nåt därute, som ni har lust att berätta om? Nån med ett liv, större än 75 kvm inomhustillvaro med alldeles för få stimuli av vuxenhjärnan? Jah hoppas ni alla får en bra helg. Själv ska jag väl lalla runt här, haha. Hela den här veckan har känts en smula som vissa perioder under föräldraledigheten. Sänkt hygien, röriga rutiner, för lite socialt liv och STOR portion Frida! Haha. Gud, jag måste bredda min tillvaro...

Nu ska jag se om jag kan få i Frida en snutt frukpuré eller nåt, sedan kanske hon behöver en liten vila till för hon är väldigt gnällig just nu. Det tar på krafterna att friskna till!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej!



Enligt önskemål skickar en främling en lägesrapport från fjällen! ;) Vi kom till Branäs igår och det är ljuvligt att vara ledig. Lilla E har åkt lite pulka och skidor idag, det var både kul och läskigt tror jag :) Hon vill gärna ha på sig pjäxorna men inte lika gärna skidorna... Men när man fått på henne pjäxorna och drar henne framåt ler hon iallafall! Vi gör ett nytt försök imorgon.



Man kan inte bifoga foton i kommentarerna va? Jag har kollat men hittar inget.



Nu börjar afterskin i Björnen 56!



Kram

2009-03-13 @ 18:33:52
Postat av: Jenny E

Marielle: Nä, man inte bifoga foton i kommentarerna - det borde man kunna, hade varit kul! låter som om ni har det riktigt, riktigt bra, vad härligt!

2009-03-13 @ 21:47:37
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vi har det faktiskt riktigt gott! Ser fram emot morgondagen, hoppas E tar på sig skidorna igen!!! I skiduthyrningen log killen i tjugoårsålder när E kom med sina små (men alldeles för stora ;)) pjäxor och vi berättade att hon inte ville ta dem av sig för att testa bindningarna... "Första gången?" frågade han och gav sig av för att hämta två par skidor, ett par blå och ett par röda, för att hon skulle få välja! Det var gulligt, alltid kul när killar i den åldern blir charmade av en tvååring som storögt spanar in dem... Vi som föräldrar tycker ju att hon är världens gulligaste men det är ändå roligt när andra visar att hon är ett charmtroll!



E har också haft stort sug efter godis efter sjukperioder! Men hon är en riktig gotteråtta precis som sin mamma så hon vill väl bara äta det godaste hon vet när aptiten väl kommit tillbaka? Men när hon inte ens vill ha godis så vet vi att hon är riktigt sjuk, då går inte ens det ner...



Skönt att Frida börjar bli bra, det har varit en lång vecka förstår jag ;)

2009-03-13 @ 23:06:27

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0