Vård av hostigt och rossligt barn

Här har vabb-veckan rullat igång. Frida har sovit bra inatt. Hon vaknade med okej andning i morse också, skönt! Men när hon varit uppe några minuter satte hostan igång, vid några tillfällen så pass hon nästan kräktes. Det märks att hon har mycket slem i halsen och bröstet. Efter lite vatten och första medicinomgången är det dock bättre och lugnare, så nu lallar vi på här nästan som vanligt. Frida är SUPERDUKTIG på att ta sina två inhalations-mediciner, hon andas i den där trattmasken som om hon aldrig gjort annat! Fantastiskt skönt att det funkar så bra.

Det snöar ute och Frida vill gå på promenad. Hon har nu själv tagit på sig tjockstrumpor, nya gummistövlarna och en blå stickad bebismössa som är på tok för liten (men ligger kvar och skräpar i hall-lådan). Hon är riktigt snygg och snajdig! Nappen sitter nästan hela tiden som en smäck i munnen - vilket för ovanlighets skull är okej, för då andas hon genom näsan och hostan minskar.

Kompletterar med en bild på förmiddagens läckra outfit!

Jag har meddelat jobbet och dagis att grynet är krasslig, och nu anmält VAB på försäkringskassans webbsida - dags att göra lilla fröken till viljes och ta en liten vagnstripp i friska luften. Ciao!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är en mamma som råkade läsa din blogg. Min första tanke,stackars barn som blir uthängd till allmän beskådan och samtidigt ett utlämnande av familjen. Till vilken nytta och varför alla dessa bilder på barnet. Har det aldrig slagit dig att det kan användas negativt. Jag tycker synd om dig som måste utelämna barn och familj på detta vis.

2009-03-23 @ 14:58:02

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0