Rullande

Idag har vi verkligen inte ansträngt ihjäl oss, kan man säga utan att överdriva. Vi har sovit, vilat och slöat i skift. Jag har sett hela Mamma Mu och Kråkan med Frida - den var riktigt trevlig! (Men jag kan antagligen lämna en ny synpunkt när jag sett den 100 gånger...) Hur som helst, hela dagen bara gick. Poff, borta.

När Frida vaknade efter 2,5 timmes Törnrosa-sömn sent på eftermiddagen, petade vi i henne lite middag och drog sedan ut på en cykeltur. Ahhh, äntligen syre! Vi tog oss iväg till Hagaström några kilometer (max nån halvmil?) utanför stan, för att kolla exteriören på ett hus (dit jag ska gå på visning på torsdag). Det var schysst, mindre än väntat men verkade bra. Lite fundersamma på solläget på altanen, den kändes placerad helt i fel hörn... Men jag åker och kikar så får vi klura vidare.

Hur som helst. Efter lite lekparksstopp för livsnödvändig gungning, huspejling och några omvägar, passerade vi det stora (tidigare värds)huset som Johans vän R med familj numera bor i! De var ute på tomten och vi tittade in en sväng - ett kort hej som förvandlades till husguidning, fika och middag!! Tack kära ni. Jag är oerhört imponerad av hur man kan se potentialen för att skapa ett hem av en restaurang - och sedan orka genomföra hela kittet också...

Frida gungar HÖGT, ju högre desto roligare nu för tiden. "Ända upp i luften" ska det vara!

         
Frida är gungglad --- Studsmattespring = lycka --- Specialbyggd hästgunga hos R

Frida var oerhört nöjd med att bli omhändertagen av 7-åriga P, något som inkluderade såväl studsmattehopp som lek med små, rosa, underbara tjejleksaker (typ My Little Pony och Barbie och sånt). Det var inte långt ifrån att Frida slocknade i cykelstolen på hemvägen sen, men hon höll ut... Så nattningen blev ganska sen, vilket inte gör ett smack eftersom vi är lediga imorgon! Sköööönt.

Frida är förresten noga med detaljerna. Antingen har hon ett sinne för kontroll (som hon väl i så fall ärvt från sin lätt störda mamma...) eller bara öga för detaljer. Saker ska ligga på sin plats och allt det där... Nu på cykeltrippen, var hon som en hök på Johan så fort han släppte cykelstyret med ena handen för att vinka eller så. "Håll i däj, pappa - å cykla!" röt Frida genast. Värsta trafikpolisen! Hon hann säkert med minst 10-talet tillrättavisningar - kan det här vara något de ofta får höra under trehjulingscyklandet på dagis, eller?

Hon kan också konsten att låta lite avmätt på ett gulligt vis.
Jag: Du kan lägga händerna på min rygg, så blir de varma igen.
Frida: Jaa. Jag gör det sen, höjjödu.

Nu är det hög tid för sängen, trots ledighet imorrn. Jag och lilla blomman har inga planer ännu, får se om vi orkar komma iväg på nåt kul. Hade lite lösa tankar om att åka bort den här helgen, men några planer blev aldrig gjorda och det ångrar jag nu! Kanske blir det en spontantripp imorrn - eller så blir det en lokal utflykt. Den som slår upp sin blå imorrn får veta!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0