Sommardag

Helt märkligt nog har det faktiskt varit alldeles sommarvarmt idag! Hot hot hot och sooool. Vi har tillbringat eftermiddagen och tidiga kvällen ute på landet. Farmorn grattades och det busades vilt med kusinerna. Vi fick grillmiddag (tack tack tack) och en orientalisk dansuppvisning. Studsmattan riggades och användes mer än flitigt. Allt var härligt - med undantag för mina SJUKT mycket kliande ögon och rinnande näsa. Förbaskade pollen! Är helt bäng i skallen nu igen ikväll, usch.

Direkt när vi kom, var det fikatajm. Frida fick en plaststol i egen storlek - som hon snabbt lämnade till förmån för gosig trängsel med alla kusinerna i hammocken! Snacka om att hon har det mysigt, när hon får röja runt med dem. Alltid är det nån som har tid! Stora A är såklart ständigt en idol (små tjejer ser alltid upp till stora tjejer!). Äldsta kusinen T tar sig mycket tid med henne också, det gillar både hon och vi! Mysigt.

Det var rena kusinträffen för Frida - alla hennes var där! Gissa om hon höll igång?!

Faster L blåste såpbubblor med Frida. Fortfarande en favvogrej!

     
Mera bubblor - Danstjejerna - Farfars hjälpreda - Nedklättring från taket

Frida gjorde sällskap med farfarn och hjälpte honom bära en stege till rätt plats - en plats som senare visade sig vara lutad mot väggen, för en väg upp på taket. Helt plötsligt ser jag Frida och farfarn på taket, sopandes bort barr och skräp! Modigt av den lilla räkan - och så även av farfarn, får man väl säga! Hon huserade nöjt runt där en stund, innan hon ansåg att det fick räcka och med eftertryck begärde att få komma ned igen.

Karlsson... förlåt, Eriksson på taket. Frida och storkusinen sitter på nocken. Galet!

Vi fick alltså en orientalisk dansuppvisning också! Sambons syster har gått ett gäng kurser och blivit sååå duktig! Andra systerns dotter hade tränat in ett nummer också, som de framträdde med för oss. De hade matchande tjusiga kläder, bindis och skramlande smycken. Superkul! Extremblödig som jag är slet sig några tårar till och med, men jag vet inte om nån såg det, haha. Jag vet knappt ens exakt vad jag blev rörd av. (Kära Frida - räkna med pinsamma snörvlingar på dina samtliga framträdanden och skolavslutningar, for ever and ever!)

När jag kom ut efter en sväng i huset, satt Frida och smarrade på grillade marschmallows. Jag frågade vad det var hon åt. "Efterrätt" svarade hon då. Smart lösning på ett svårt nytt ord!

Nu ska jag ääääntligen gå och sova. Alldeles, alldeles för sent. Hoppas på hyfsad näsandning imorrn - med nytvättat hår och rena/bytta örngott har jag gjort vad jag kan i alla fall. --snörvel-- Ha en skön helg - det finns massor kvar av den!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0