Jag säger som Karlsson...

...hurra hurra hurra för mig!

Födelsedagen tog sig mot senare delen av dagen. Frida och jag svängde in på kondis och köpte bakelser på vägen hem. På hallmattan låg flera grattiskort (äkta gammeldags post, världens bästa grej - tack alla!!). Lagom tills vi kommit i ordning för att fixa käk, kom pappan hem! Då fick jag skönsång, fint Frida-pysslat födelsedagskort/teckning och en spikmatta + rogivande te + harmoni-CD! Sedan åt lillfnuttan spagettirester och vi vuxna fick köpsushi. Mmmm.


Busungen med hälften hitte-på-namn numera. - - - Blommor och flagga, nåt är på gång!



Fridas mästerverk.


Jag tycker ofta att jag lever alldeles för mycket i en osocial bubbla just nu, att jag är dålig på att underhålla mina värdefulla vänskapsrelationer för tillfället. Det kan man inte tro idag! Det har ringt och plingat in SMS hela kvällen, jättehärligt faktiskt! Sambons föräldrar kom förbi på fika och överlämnade present - genast känns det lite mer specialdag över det hela, när någon kommer över! Jag känner mig dessutom alldeles omkramad av alla grattishälsningar som vällde in på Facebook.

Har nu några härliga njutningar framför mig: ska shoppa kläder på Lindex för mitt nya presentkort, spruta på mig min nya parfym, smaska praliner ur min presentask från Gefle Chocolaterie och som sagt spikmatte-njuta med ett lugnande te i magen. Däremellan ska jag dofta på den ljuvliga jättebukett med blommor som kom levererad till dörren från goa vännerna i Traneberg!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0