Snart helg

Den här torsdagen bara rutschade iväg. Tjopp! Men fördelsen med det, är att det snart är fredag och sen helg!

Först flimmrade det förbi en rätt kort morgon - jag avsvimmningssov lite väl länge, så sedan var det bara att duscha sig skärpt och rassla igång. Lämnade en klamra-fast-dotter vid frukosten på dagis och jobbade arslet av mig med att beta av en pyttesnutt av min lååååånga att-göra-lista. Lunchade med trevliga vikarien på en halvokej thai&sushi-restaurang. Jobbajobbajobba lite mer. Käkade bjudtårta på fikat.

Hämtade en trotsig skatt (som klagade över rumpan) på dagis. Rullade via Max drive-in (Frida: Va? Kan man köpa mat I BILEN?!) till bilvårdsföretaget. De tvättade bort en utspilld avfettningsflaska från bilgolvet, medan vi mumsade köpkäket och kollade TV i det (ironiskt nog) inte så välvårdade väntrummet. Sedan åkte vi till farmorn och farfarn för att nyttja deras garageuppfart och el - kupévärmare måste stå och torka upp blötan efter tvätten.

Vi blev hemskjutsade av snälla farfarn, så vi slapp spatsera med packningskonkarongen till bussen. Frida smaskade i sig sin kvällsmat (bl.a. a-fil med linfrön och en hel burk katrinplommonpuré...), medan hon fick kolla på spanska tecknade barnfilmer på Youtube. Sedan somnade lilla fröken till och med utan saga (händer ALDRIG längre!), men lite ledsen för att hon hade ont i rumpan. Stackars lilla plutt. Hon vaknade till för en stund sedan och grät över detsamma... Hon flyttade upp i vår säng och somnade om i tryggheten.

Imorgon ska jag försöka ringa uroteraeputen på barnkliniken och kolla läget lite. Sedan har vi ju tid igen där på tisdag. Nu däremot, ska jag krypa ned tätt intill världens härligaste människor. Mina människor!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0