Förvirring

Inatt hostade Frida en del. Jag tror i alla fall det, jag var omtöcknat trött. Men jag vaknade av att hon höll handen för munnen och sa "iiiih eeeeeeh eiiiiih" eller nåt liknande. Hon hade hostat upp lite äckelpäckel i munnen, som jag torkade bort.

Sen slog visst stora spyfobin till hos mig. Resten av de väldigt få timmarna jag låg i sängen, drömde jag gång på gång att Frida kräktes. Typiskt, vi skulle måsta vara hemma från dagis. Ååååååhhh. Just idag när jag hade så mycket att knyta ihop inför deadline! Jag kommer ändå att bli tvungen att jobba hemfrån i helgen ju. Suck.

När jag sen vinglade upp på toa i morse, lyckades jag inte riktigt få klarhet i min egen hjärna. HADE Frida kräkts? Eller? Vi låg ju fortfarande i sängen och hade inte bäddat om eller nåt. Men det kändes ju så verkligt! Jag ringde sambon (!) för att säkerställa - visst var det väl en dröm? Eller? Jodå.

Så nu är det business as usual. Så pass det går med en hjärna som inte kan skilja på dröm och verklighet! Pluttan är på dagis, hon lämnades gastande av bedrövelse i frökens famn...  Och jag ska sticka på snabb sushilunch nu. Sen ska jag jobba i ett par timmar till, innan det är fredagsmys och helg!!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0