Online igen

Nu har jag klivit in i jobbkarusellen igen. Jösses vad man tappar timing när man är hemma nästan en hel vecka med sjuk liten fnutt! Allt i hela världen skulle typ redan ha varit klart, men samsas istället i en lååång lista av att-göra-saker hos mig. Gah. Bara att kavla upp ärmarna och beta av! Men då har man såklart möten inbokade typ hela dagarna istället...

Frida var väldigt glad över att få träffa alla dagiskomisarna igen, särskilt en bästis-tjej som hon längtat extra efter! Vi ramlade in lite sent på dagis och jobb dock, för Frida somnade så sent igår kväll (och jag med) att jag lät henne (och mig) sova så länge det bara gick i morse! Frukost i 190 knyck, medicin i diverse format, blöja och kläder i ett huj. Sedan trulade jag på de för korta överdragsbrallorna och lite andra halvvarma kläder. Ungen måste höst/vinter-ekiperas, det står helt klart! Skor, överdragsbrallor, overall... Ujuj.

Nu håller jag tummarna för att hon orkar idag. Det är inte alla som får öroninflammation och urinvägsinfektion samma vecka... Hon har all rätt att vara en smula trött.

Lunchtajm. Mmmm.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Härligt att Frida blivit så mycket bättre! :) Men hon är en tuffing får jag säga, att bara svälja mediciner så där... Imponerande!

2009-10-05 @ 21:15:47

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0