Söt-och-rar-looken

Nu när jag varit borta från Frida ett par dar  - eftersom influensavaccineringen tog en hel kväll och hon hann somna igår innan jag kom hem, blev det ju faktiskt TRE kvällar som vi inte sågs - så har det varit mycket gos idag. Kramar, ömma ord, pussar och bus. Morgonen inleddes med minst en trött kvarts sängmyskalas, sedan har det fortsatt i den stilen. Tokhärligt för ett längtande mammahjärta!


Fridas "Du säger snälla saker och jag är så söt och vän"-fejs!


När man säger gulliga saker till Frida (typ att man älskar henne och att hon är den bästa och härligaste ungen) då gör hon ofta den här minen. Blundar, ler rart och lägger huvudet lite på sned. Det ser sååååå oerhört tuttinuttigt ut att man ofta blir lite full i fniss!

Idag stack jag och blommisen ut på stan efter dagis, för att hämta ett paket och köpa presenter till en arbetskompis som slutar. Frida klarar sådana svängar utan blöja nu, hon är jätteduktig med det där! Vi köpte också lite fredagsmyslyx - blommor och en t-shirt till pappan, tummelisa-klistermärken till Frida och pizza till middag!

Väldigt mysig fredagslandning. Väldigt mysig. En av de bästa sakerna med att åka bort, är att det är så skönt att komma hem!

(Att jag sedan fick huvudvärk och illamående och dippade totalt och typ halvsov i ett par timmar under kvällen, var kanske mindre skojsigt. Vaccinreaktion kanske? Men det försvann tack och lov lika underligt plötsligt som det kom!)

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0