Tre snabba bilder av dagen

Idag när jag kom till dagis, lyckades jag smyga på Frida lite. Hann betrakta henne innan hon såg mig - det är lyx. Hon hade målat och höll på att tvätta av sig. På bilden nedan ser ni henne färdigtvättad - enligt henne själv. Jag hjälpte till lite sedan...


När vi kommit hem, lämnat väskor och vände ut igen för att göra några ärenden på stan, kom Frida på att hon glömt sin lilla Puh på dagis. VÄRSTA sammanbrottet uppstod! Jag ringde förskolan och hade sådan tur att de:
1) var kvar där än
2) hittade den lilla 10-centimeters-Puh
3) satte ut honom på bron i väntan på vår återresa för upphämtning!


På stan köpte vi krans och ljus till gravbesök. Sedan skaffade vi EXTREMT många par nya trosor till Frida - det här blöjslutandet ställer helt nya krav på underklädesgarderoben! Hon har ganska sällan blöja på dagarna nu och olyckor är ytterst ovanliga. Heja! (En nackdel tycks vara att hon då väntar ett par dar extra med att bajsa, dock...)

Efter mat och bolibompa och kvällsmat och pyjamas och tandborstning (och en massa tjafs för att få igenom allt det där!), packade jag in den lilla Nalle Puh-längtande gosjäntan i bilen. Denna tripp hade två positiva bieffekter: pappan fick se åtminstone halva bandymatchen i lugn och ro, och Frida skulle slockna ovaggad lätt som en plätt.

Frida sov djupt innan jag ens åkt runt kvarteret. "Nu somnar jag, mamma" sa hon och blundade redan på väg upp ur garaget. Jag svepte iväg som räddaren i nöden i natten och Puh hämtades upp. Allt var frid och fröjd! (Med undantag för nån skum karl, som jag nästan trodde skulle överfalla oss när jag kom upp från garaget med en sovande Frida i mina armar.)


Nu ska jag gå och lägga mig med mina älsklingar. Den lilla hostar en del och jag pytsade just i en extra medicinomgång via andningsmasken medan hon sov...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0