All work and no play

Idag har jag haft långjobbardag. Jag hann bara nätt och jämt hem innan Frida skulle sova! Fick sleva i henne lite kvällsfil och småprata lite kort bara. Hon och pappan och den nypensionerade farmorn åkte ut i skogen och sökte svamp en stund efter dagis! Lyx. Klart mycket mysigare i solskenet, än 11 timmar på jobbet... Men jag passar på när jag har chansen att jobba över/ikapp, så det var bara att gneta på. Alla andra dagar vill och får jag ju ha maxad Frida-tid.

Sedan jag kom hem har jag varit bänkad framför TV:n i stort sett hela tiden idag! Såg "Den stora resan" kl 20.00 på SVT1, om tre familjer som får åka till varsin plats på andra sidan jorden och leva med enskilda folkstammar i vildmarken i tre veckor. Det verkar bli bra, tycker jag! Jag höll på att missa programmet för jag kom hem så sent, men kom som tur vad på det och slingrade mig ur nattningen så till slut gick det ihop. =) Efter en liten fixa-köket-paus har jag nu suttit mig igenom Heroes också.

Nu längtar jag till sängen, jag riktigt känner hur kroppen längtar efter att få vila och slappna av. Hoppas få sova gott och vakna pigg! Haha, jag var helt virrig och hade onsdag i morse.  Jag är så stressad över allt jobb som redan borde ha varit gjort att jag gick lite fort fram i tanken tydligen! Jag hastade iväg med Frida till dagis till frukosttid (vi äter vanligen hemma), men det var ju IMORRN jag skulle göra det! Yrmössa, haha.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0