Effektiva effekter

Om man nu ändå ska vara igenmurat förkyld, får man väl försöka se fördelarna...

Lock för öronen ger automatisk brusreducering vid barngnäll och tjat. Och när man måste lyssna på samma barnsång eller barnprogram för åttahundrasjutioelfte gången i rad. Funkar fint på jobbet också, faktiskt.

En täppt näsa gör att man inte känner lukten från blöjhinken alls. Inte det minsta. Nada. En effekt som jag VERKLIGEN gillar. Det blir plötsligt liksom aldrig min tur att ta ut soporna...

En enveten hosta kan man ursäkta sig med, om man skulle behöva, för att få en liten frist från möten och samtal och annat. Praktiskt. (Däremot är det opraktiskt att hosta loss örat på folk när man har support, men nu skulle vi ju tänka positivt!)

Men jag är på bättringsvägen. Ingen feber eller andra konstiga åkommor har jag haft på hela tiden heller, så jag är inte döende på minsta sätt, tvärtom. Nu har det liksom stannat av, segnat, stillnat. Snart är allt som vanligt igen! (Jag har nu det vanliga fenomenet lunch, och äter den extremt vanliga, ordinära rätten pasta med köttbullar och korvsnuttar! Rafflande liv det här.)

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0