Fria associationer

Hon är verkligen för rolig, Frida. Hon är helt underbar att umgås med för det allra mesta! Kläcker ur sig kommentarer på löpande band.

Idag stannade vi till på stan på vägen hem. Jag serverade lilla fröken lite frukt och annat smått, så att hon skulle stå sig till den sena middagen. Bland annat mumsade hon girigt hemodlade Physalis, som min arbetskamrat bjudit på i drivor på jobbet i dag!


Därefter gav vi oss in på Åhlens och sökte hudkrämer till mig. Frida spanade runt bland glittriga läppglans ("Kolla mamma, vaaaa de är glittrigt i den här, vaaaa vackert!") och andra fynd. Jag hittade någon ny fruktig serie med body lotion och duschkrämer, som jag sniffade mig igenom. Frida kom genast illrande och ville också lukta.

- "Oooooh, den luktar olja, usch, uä!" (apelsin/kanel)
- "Den luktar juice!" (vanilj/päron)
- "Mmmmmmm. Den luktar familj!" (blev så paff att jag glömde vad det var. FAMILJ??!)
- "Den luktar faktiskt Frida!" (en duschtvålspuff av nylon...)

Det var nästan fånigt att visa sig på stan idag. Frida och jag var nämligen löjligt matchande! Sådär "men herregud, ska de gå till fotografen eller?!"-matchande. Frida hade turkos tunika och grå byxor + svart-vit-turkosa strumpor. Jag hade svarta brallor, skor och tunika men med turkost linne, halsband, munkjacka och halsband till. Jösses, präkto-SM. Bara att slå till och köpa träningsoveraller i familjepack direkt!

När vi till slut rasslade hem, var vi såklart båda hungriga. Frida ville ha isglass, och jag lät henne få ta den och lite frukt och sånt före maten, mot att hon lovade äta ordentligt (vilket hon sen gjorde - tallriken var på pricken TOM). Frida som helt tydligt väntat sig mothugg på glassen, utbrast:
-"MEN, du är väldigt snäll mot mig idag, mamma!"
Vilket publikfrieri. (Och det funkar. Klockrent. Man blir varm i hjärtat.)

Nu ska jag gå och bädda ned mig och lyssna på små och stora andetag i mörkret. Det ska bli spännade att se om Frida kravlar upp till oss runt tre inatt, som hon för ovanlighets skull gjort ett par nätter den här veckan. (En vecka där hon sovit utan napp och gosis ALLA dagar hittills!)

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0