Hemma med sjukt barn

Jag vabbar idag. Frida har faktiskt sovit hyfsat jämfört med vad jag förväntade mig, men vaknade med feber och ett öra som det runnit ut gult kladd i. Vi ska till doktorn senare under förmiddagen och kolla läget.

Meningen var att vi idag också skulle få ihop ett urinprov på morgonkisset, som vi skulle lämna för odling. Ni vet, utifrån de där skrikmornarna på fredag och lördag, om ont i snippan. Men nej, hittills ingen lycka med urinprov... Suck och suck. Får se om vi kan trolla fram ett tills vi ska dit, annars får det väl bli imorrn. Eller nåt. Idag är hon trög i magen och kan inte bajsa fast hon vill, så gudarna vet vad som egentligen är ett ev. problem där nere...

Nu har jag informerat pappan, ringt dagis, mailat jobbet, anmält VAB till Försäkringskassan, gett snufsan astmamedicin och katrinplommonpuré, tvättat av kladdörat, ringt hälsocentralen och dessutom försökt få urinprov tre gånger... Kan vi äta frukost nu?

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Karin

Stackars Frida. Hoppas att hon får medicin så att hon blir frisk snart. Öroninflammation är ju inte så kul.

2009-09-28 @ 10:55:03
URL: http://www.karinrolennordstrand.se
Postat av: Marielle

Herregud, vilken morgon! Vi har aldrig lyckats få urinprov från vår lilla E - fattar inte hur det ska gå till! (Om de inte kissar i pottan förstås...)

Ha det så bra det går!

Kram Marielle

2009-09-28 @ 16:58:26
Postat av: Jenny E

Marielle: Vi brukar sätta en påse eller ren bytta i pottan, det har faktiskt funkat bra. Idag var tanken att Frida skulle kissa stående i duschen och jag vara beredd med en mugg, eller samma på toan men utan hennes sits - de ville nämligen ha morgonurin men INTE de första dropparna! Fatta vad omöjligt.



Det FINNS också en kisspåse som man klistrar fast på snippan, men den tar man inte till i onödan - jag skulle då INTE vilja rycka loss ett "plåster" från det området, huuu!

2009-09-28 @ 17:26:15
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0