Nyfiken i en strut


Frida spexar lite vid hemgång idag - tittuuuuut!


Jobbet har som vanligt gått i 190 knyck, krönt av en väldigt störig förvirring kring enplötslig inkallelse till ett möte som jag inte hann läsa in mig till och som sedan inte ens blev av... Snacka om energislöseri. Därför var det väldigt skönt att åka till dagis sedan och mötas av rena charmoffensiven. Eh... åtminstone var lilla fröken charmig till vi skulle gå, då blev humöret mera eldigt en stund om man säger så.

Frida var iklädd trekvart-tights och t-shirt (lite för små dessutom, typiska extrakläder-på-dagis-grejor). Alla andra ungar hade både långbrallor och långärmat såvitt jag kunde se. Lilla varma blommisen, du brås nog på din mor där din stackare! Förklaringen till brallorna kom när vi skulle hämta väskan - det hade gått åt några byxor redan idag. Toaträning pågår, det är tydligt. Med varierande framgång - väldigt bra igår, lite trassligare idag!

Enligt rapport hade Frida haft en ganska tung dag, med mycket känslor - så pass att de undrade om hon var på väg att blir sjuk? Återstår att se, alltså. Den lilla humligen har hostat och snörvlat lite idag och jag hörde några krax från sängen också förut, så vi får väl som sagt se vartåt det far iväg. Verkar inte överhängande än så länge, men hälsan på småttisar vänder ju snabbt som fjällvädret!

Efter att vi samlat ihop oss, tvättat sandlåde-tassarna och bytt om på lilla grynet, stack vi på stan. Vi inhandlade presenter till lilla I och dessutom lite bonus-småsaker till Frida. Roliga strumpor, ny tunn mössa och en tröja tror jag det var jag fick med mig hem, utöver det fint inlagna.

Nä ni, nu väntar sängen. Egentligen skulle jag läsa jobbpapper ikväll till ett hastigt insatt morgonmöte, men det har inte blivit av och vid den här tiden är det bara helt enkelt inte möjligt. Så det så.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0