Segsöndag

Idag går allt i ett synnerligen makligt tempo. Frida vaknade 6.30, suck. Kanske hade hon somnat om, ifall hon inte råkat få mitt knä i pannan det första som hände när hon skulle kräla upp i vår säng. Efter nån halvtimmes ålande och småpratande på ena sidan av sängen, skickade jag upp de två vakna. Pappan var ju rätt pigg, eftersom även han sovit sedan kl 20 igår... Själv lade jag mig vid midnatt och var något mer såsig i skallen - Skyll sig själv AB, haha. Inte kunde jag somna om, men jag vilade åtminstone nån timme till. Alltid något.

Ett par timmar av förmiddagen tillbringades i TV-soffan. Hela familjen i en hög, mysigt! Och väldigt, väldigt välbehövligt slappt. Först såg vi Kändisjungeln från igår, sedan halva Nicke Nyfiken-filmen som vi köpte igår. Frida har ihållande mumsat russin och flingor ur en burk, i värsta snackstempot. Nu lagar pappan och lilla hjälpredan chilikassler-lunch! Snart är det dags att packa prylar till minisimmet och pappan ska troligen dra ut på golfrunda.

Frida hjälper pappan med matlagningen - taget alldeles nyss!


Jag hasar runt i mysbrallor. Söndagar är verkligen ofta en mysbyxdag. En dag för rufsigt hår, vågrätt läge, bokläsning för stor och liten. En dag för mjukis-BH utan byglar, tjockstrumpor, långa slappa tröjor och mjuka material. Bekvämt, bekvämt, bekvämt. Men jag lovar, vi SKA ta oss utanför dörren idag också. Snart så. Bara lite mer mys först!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0