Vilken skatt

Det är verkligen en rikedom att få tillbringa tid med sitt barn. Milda matilda, vad Frida öst ur sig roliga resonemang och kommentarer hela dagen! Hon är helt underbar! Lite småskruttig på flera vis för tillfället, men ändå SÅ himla glad i själen. Och fiffig, och smart. (Det är som ni förstår en heeeelt opartisk åsikt, har inget aaaaaalls att göra med att hon är mitt mirakel, haha!) Jag blir rörd, glad, varm, och sprillande stolt och lycklig. Varje dag.

Fridelin mår bättre. Men inte riktigt bra. Idag hade hon ytterst lite feber, hade ont i örat men gnällde inte om det, snörvlade ungefär som tidigare och hostade ordentligt så fort det blev lite tempo... Hon klagade lite mindre på rumpont också, men NÅT knas är det med det där. Hm. Jag har beslutat mig för att vara hemma med henne resten av veckan, så kanske hon får en chans att komma i fas igen. Möjligen skulle hon kunna gå på dagis på fredag, men det känns bättre att samla krafterna och kurera ordentligt när vi ändå håller på.


Dockan behövde pysslas om - bytas på och torkas i rumpan!

 


Sedan drog de på en liten ridtur!


Vi har lallat omkring i mysbrallor här hemma mest hela dagen. Kollat TV, lekt, läst, hjälpts åt i köket - och så har jag hunnit göra ett par jobbsaker som inte kunde vänta. På sena eftermiddagen stack vi ut på en cykeltripp till lekparken och fångade de sista solstrålarna! efter en heldag inne kunde vi behöva lite SYRE. Vi fikade pappans hembakta bullar, frukt och festis, sedan busade Frida loss en stund. Men då märktes det att hon är lite stukad, för hostan kom direkt och sen blev hon snabbt trött. Glad men trött. Pyret.


Kvällssolen silades mellan träden.



En söt unge, en trevlig fikapaus och en knasig mamma med tid över...



Klättra, det är LYCKA! - - - - - - - - - - Men efteråt kom den trötta blicken...


Imorgon hasar vi vidare här hemma, alltså. Hoppas på att bättringskurvan står sig!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0