Myseftermiddag på matiné

Jag sov/vilade bort i stort sett hela förmiddagen, med undantag från en frukostsittning. Jag var helt medvetslöst trött - och tät i luftrören, hostandes. När jag inte sov, låg jag lätt zombieartad och lyssnade på pappan och Frida som läste bok, lekte kurragömma och snickelisnackade. Skönt!

Lagom till lunch rasslade jag igång. Efter lunch körde vi skiftbyte med lilla blomman - pappan drog iväg på fixa&hjälpa-raid till sina föräldrar, jag och Frida spatserade ut på staden. Dags för lite kultur och mys nu igen! Det vankades barnbio, närmare bestämt "Bodil och hennes vänninnor", som bestod av fem olika småfilmer på sammanlagt 41 minuter. Trevligt!

 


Frida sa här "En gång för länge sedan klämde jag fingret där." Sant!
(Vilket märkligt lååååångt minne barn har! Det var nog 1 år sedan.)

 


Frida kollar in utsikten - höööögt!

 


Ha! Jag lyckades fånga Fridas standardmin, som hon gör när det är
läskigt/spännade/obekvämt eller när hon koncentrerar sig väldigt!

 


På väg ut passerade vi Alvin och gänget, som vi kikat på en gång tidigare!


Frida satt stilla och gosade in sig mot min arm mest hela tiden. Hon har ju varit på betydligt längre filmer tidigare, så det här var ingen match. Hon hämtade rutinerat själv sin "sittdyna" och lade på plats. Men hon bad inte om godis idag - trots att hon såg mig handla i kiosken innan! Rejält oväntat. (Fast hon tog igen det ikväll - äntligen fick lilla påsktuppen tömmas!)

Jag fick ett anfall av "fröken konsument" efteråt, och var tvungen att påpeka för personalen att det faktiskt inte är heeeeelt lyckat att ha insläpp kl 14.57, när filmen börjar klockan 15. SÄRSKILT inte till en föreställning där det BARA är barn som ska kolla, och det inte startar med reklam! Nästan hela första filmen (10 min) hann gå, innan alla fått av mössor och vantar och jackor, hittat platser, parkerat barnvagnar, stängt av mobilerna, tröstat nån gnällig, kollat så att barnet ser bra etc etc. Dåligt! Vi själva var dock först in och satt bra redan direkt, så för oss var det egentligen lugnt.

Efteråt gick vi en trappa ned till Coffehouse by George, kaféet som håller till i anslutning till entrén. Vi fick ett mysigt soffbord vid fönstret, och mumsade kanelbulle och morotskaka och slappade en stund. Jättemysigt!

 

 


Idag åkte nya flashiga bältet på också! Frida valde, mycket nöjd.


Till sist hann vi göra några välbehövliga inköp på stan innan vi knallade tillbaka hem. Frida hade inte tålamod att vänta på mig medan jag köpte hårjox, utan marscherade vidare ut i gallerian och ropade över axeln "Jag går och köper negellacksborttagning, mamma!" till många personers stora nöje, haha!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej!



Vad mycket jag missat!



Lilla E fick en lillebror och vi en prins tidigt i torsdags morse! Får läsa ikapp mer noggrannt imorgon (eller när jag får tid rättare sagt ;-)). Just nu undrar jag när adrenalinet ska ta slut eftersom jag knappt sovit sen förlossningen, inte mer än en timme i sträck i alla fall - inte för att lillebror inte sover utan för att jag inte kan sova...



Vi hörs, Marielle

2010-04-12 @ 00:26:01
Postat av: Jenny E

Marielle: GRATTIS!!! Härliga nyheter. Hoppas att förlossningen gick bättre än du trott. Ta hand om er i bebisbubblan!

2010-04-12 @ 00:31:23
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0