Dags för nedvarvning

Efter två lätt hysteriskt uppskrivade dagar med alldeles för tight schema på både och utanför jobbet, kommer nu mer normala dagar hoppas jag. Välbehövligt!

Nu har Frida i alla fall lite mindre skrutt i öronen. Hon var så duktig i morse, när läkaren dammsög hennes små hörselgångar. Låg still, gnällde inte utan fnissade när det killades. Heja! Faktiskt verkar hon höra betydligt bättre nu också, skööööönt. Då kanske vi kan sluta gorma åt henne så att man får skämmas ute bland folk, haha!

Ska jag avrapportera vidare om småkrämporna, så är ögonen (på oss båda) nästan bra nu. Vi kör några dar till med droppar för att vara på den säkra sidan bara! Det tajmar sig så fint att Frida har tid hos ögonkliniken på måndag morgon, för att kolla upp en liiiiten röd svullnad (typ början till vagel) som hon haft på nedre ögonfranskanten sedan typ april - då får de väl kolla ögoninflammationen samtidigt. Fridas ögon är i alla fall vita och klara nu, tycker jag.

Hur man ska veta att mina ögon är riktigt friska kan man ju undra däremot - eftersom jag simmar två gånger i veckan och sover för lite, blir ögonvitorna inte direkt illvita, hahaha! Men jag längtar sjukt mycket efter att få peta i linserna och bli som folk igen liksom - jag otrivs verkligen med att ha brillor. Usch! Jag blir riktigt nedstämd faktiskt, obekväm. Men friheten finns inom räckhåll, snart törs jag nog övergå till linser igen hoppas jag!

Nu: SOVA. Det är ju trots allt en fullsmockad arbetsdag kvar innan helgen hägrar!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0