Julaftonsbilder

Vi hade en bra julafton hemma hos farmorn och farfarn. Stillsam, rofylld. God. Hann med lite uteliv i snöyran också, friskt för själen. Och jösses vad det snöat - minst ett par-tre decimeter senaste dygnet!

Vi mötte upp farmorn och farfarn i kyrkan på förmiddagen, för att se historien om Jesu födelse spelas upp, se julkrubban och höra barnkören sjunga. Frida var duktig, satt stilla och lyssnade koncentrerat, men spratt iväg efteråt och lade rabarber på lilla jesusbarnet en sväng, haha!


Snöyra och vackra kyrkfönster drar i fotofingret...



...men min lilla kamera gör dem inte rättvisa tyvärr.



Julkrubban i kyrkan. Fin!



Sedan blickade vi ut över vår vintervita stad, och tog oss hem igen.


Efter kyrkobesöket pulsade vi tillbaka hem, packade ned alla de fina, spännande, löftesrika klapparna och åkte till farmorn och farfarn. Där har vi ätit och mumsat och öppnat paket och haft det gott. Vi rullade tillbaka hem redan strax efter klockan nio, så att Frida skulle kunna slockna hemma (fast det blev på väg hem, men det funkade ju lika bra eftersom hon var tandborstad och klar!).


Utebus med pappan och snowracern. Kul trots (eller tack vare?) snö och kyla!



Alldeles i början av paketöppnandet! Lite senare låg ett BERG prylar bredvid henne...



Detta kit fick Frida av oss. Önskat sedan i somras. Uppskattat!


Alla glada, alla nöjda. Eller, Frida gnydde i och för sig lite innan hon somnade om att det inte ALLS var roligt att dagen varit så KORT! Haha, nåja. Men hon har förundrats och förtjusts över alla sina klappar - och faktiskt varit genuint glad över varenda en! Tack alla.

Och nu är det dags för klassikern... God fortsättning!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0