Lite på örat

Här har det varit ovanligt mycket offline-tid i helgen! Julbord, julklappsshopping, tvätt, pepparkakshus-bygge (byggsats, nån måtta får det vara) och annat har vi sysslat med. Vi har sett två filmer också: Vägen (stark, hjärtslitande, mörk, tankeväckande) och Till vildingarnas land (helt okej, gillar ju fantasier och sagor).

Ikväll somnade Frida i hyfsad tid, efter att hon klagat lite lätt på att hon hade ont i kinden (men vi kunde inte se något). Hon vaknade efter kanske 30 minuter, storgråtandes och hade ont ont ont - nånstans. Kinden? Käken? Örat? Det lutar mest åt att örat trasslar, men det var "fel" öra (hon har tidigare alltid haft problem med höger öra, de gånger det vankats sådant här) och hon pratade först väldigt mycket om munnen och kinden så det var smått underligt.

Trösta lite ynklig sötnos. I med nässpray, alvedon (mycket motsträvigt) och lite vatten. Höja huvudändan på sängen. Grååååt. Till sist somnade en liten rödkindad, troligen småfebrig och rätt matt tjej i min famn i soffan vid 22-tiden kanske, och har sovit sedan dess. Snart avtar väl alvedonet, så jag håller tummarna att hon sussar vidare! Och annars - att vi får i henne medicin igen.

Och mest håller jag tummarna för att detta bara var en släng som går bort över natten. Har hänt förr. VAB veckan före jul känns så otajmat, kan man väl säga... Godnatt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0