Sovmorgon is da shit

Idag sov Frida till 09.46. TACK älskade unge!

Jag hann bli så kissnödig att jag var tvungen att smyga upp en sväng före henne, till och med. Jag bara ÄLSKAR att hon (oftast) anpassar sin sovning till vilken tid hon lade sig (kl 22.15 igår...). Och att hon ofta kan somna om på morgonen om den barska tröttmamman säger att hon vaknat för tidigt - lyckades med det TVÅ gånger i morse!

Tricket tror jag är en envis mamma (?) som jobbat på detta mönster, och att ligga nära, stilla och andas sövande själv.  Och kanske framför allt att jag sätter den lilla gumsingen på toan på natten, innan jag lägger mig - då kissar hon halvt i sömnen, somnar om som en stock och behöver inte vakna tidigt på morgonen för att hon är kissnödig!

Älskar sovmorgon. Speciellt välbehövligt känns det när jag svettas, hostar och känner mig rätt rasslig... Nu ska vi göra oss klara för ett besök hos doktor öron-näsa-hals, dit Frida fått remiss för 100 år sedan av sin astmaläkare för att kolla upp eventuella orsaker till att hon snarkar som en hel farbror och ibland får nästan som andningsuppehåll när hon sover.

Ha en fin dag! Idag är första dagen på jag vet inte hur länge som det inte tycks snöa här. Ännu.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0