Baklängeskväll

Idag märktes det att Frida var trött. Hon vaknade nån timme tidigare än vad hon oftast gör på morgonen, och det kändes nog i kroppen mot kvällningen.

Jag hämtade en sötknopp från förskolan, som BARA ville åka snowracer istället för bil! Jag unnande oss en snölekarstund utanför dagis, och konstaterade efter ett tag att jag tätat igen totalt i luftrören nu på grund av förkylningen.

Stuvade sedan in svarta faran i bilen igen (till ackompanjemang av gallskrik och klagogråt från fröken Frida som ville åka meeeer och meeeer), och rullade för att shoppa ostkrokar och mjukbröd. Kom hem med fyra kassar (!). Frida var hungrig i butiken, mumsade bröd ur påsen vi skulle köpa och läste medhavda pixiböcker. Väl hemma insåg vi vad klockan var, så Frida fick fredagsmys-beställningen ostkrokar till bolibompa medan pappan lagade mat och jag fixade lite vid sidan av. Sist klämde vi middagen! Bakvänt, minst sagt. Men det funkade!

Efter maten var det bums i säng - förutom en förhatlig pottstund. Frida visade tydliga tecken på nummer två-behov, men det tog en kvart av rejäl gråt innan hon gav upp och "släppte". Lilla stumpan! Direkt efteråt var hon dock som ett solsken igen! "Det gör bara ont före, mamma". (Jotack, jag har märkt det...) "Jag tror faktiskt jag måste pussa dig!" (Tack sötnos, att du så snabbt glömmer dina stooora tårar!)

När vi läste saga i sängen, råkade Frida smälla till mitt öga. Hon bad genast om ursäkt, sedan tog hon mitt ansikte ömt i sina händer. Så sa hon "Hörrö, jag älskar dig" och sedan "Jag visste inte VAD jag skulle säga, så jag hittade på det, att säga det, att jag älskar dig!" Hahaha.

Nu ska jag krypa ned mellan lakanen och snarka, med min täppta men rinnande näsa och min onda hals och småhosta. God natt och ha en riktigt skön helg!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Sandra

gud så roligt sagt! krya på dig! kram

2010-02-13 @ 07:09:30
URL: http://frusandra.wordpress.com
Postat av: Marielle

Sjukstuga är det är på kalla, snöiga och soliga västkusten också! Jag har varit förkyld i över två veckor, precis som för dig har jag kunnat jobba mesta tiden, men det går inte över - snarare finns det bättre eller sämre dagar. Men stackars lilla E som hostar så hon ibland kräks, har snuva, feber, kladdiga ögon och noll aptit! Ligger nedbäddad i soffan nu. Eller så sitter hon i knät... :(

2010-02-13 @ 09:36:02
Postat av: C,W

Krya på dig!!

2010-02-13 @ 21:12:58
Postat av: Jenny E

Marielle: Aj då, hoppas E kryar å sig snart! (Och du med givetvis.)

2010-02-14 @ 10:29:06
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0