Hostningar i natten

Sitter här och knappar lite innan jag ska ramla i säng. Råkade fastna vid TV:n och nån lättviktig liten söt film på TV3, så hela kvällen försvann på nåt vis. Men vi har i alla fall vikt tvätt, kört en ny maskin och plockat lite i köket. Heja oss! Imorgon måste jag ta tag i fler stökhörn, känns det som. Om jag orkar... Jag är sårigt öm i halsen och snuvig - men står på benen och har ingen feber. Bara att tuta och köra alltså!

Just ja, efter ikväll är projektet "slå in 3-årspresenter" avklarat redan! Blev en pigg och karamellglad hög av det hela. En ganska STOR hög, bara från oss - vi som tänkte ligga lågt! Men ett dockskåp (shhhh, inte skvallra för Frida förrän efter fredag kväll då det överlämnas!) kräver tillbehör om det ska bli kul. Så är det bara. Vill-ha-grejorna som fortfarande saknas, får vi komplettera med senare! (Om nån inte köpt present ännu, kan jag meddela vad som står på ”väntelistan”!)

Frida och jag har rykt ihop flera gånger idag. Hon har dille på att trixa och krångla och göra tvärtom, för att liksom se hur långt hon kan driva mig. När jag sedan blir ARG (vilket hon ju så väl vet att jag blir till slut!) så blir hon ledsen. Vi har pratat flera gånger idag om hur ledsen och arg man blir när någon gör tvärt emot vad man säger - men jag håller inte andan precis över effekterna från de diskussionerna, haha! Hon är tre liksom. So very much tre....

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0