Neverending story (eller konsten att klaga)

Jag köpte ett träningskort på helgen i vecka 3. Då hade jag redan varit förkyld i nästan en vecka, och tänkte därför att det är ju bra alldeles snart och jag kan börja jazza omkring på några pass.

Jo, hejsan.

Nu en månad senare, är jag fortfarande inte bra. Jag är sämre. Efter en seg, halv-sjuk period långt ifrån sjukskrivningsläge, har jag nu dippat igen. Har förhållandevis lite luftstupe att andas igenom. Den är rejält astmatät, jag går runt med hjärtklappning på grund av Bricanylen mest hela dagarna. Hela halsslemhinnan är öm också. Hosta som driver en till vansinne på det känns himla onödigt.

Kanske läge att besöka hälsocentralen framöver, för att se om det är nån enveten bacillusk som inte går att bara vänta ut? Men jag ger det lite mera tid först. Envis som synden.

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Ellen

Ja då. Visst. Dom där bacillhärderna. För några år sedan hade jag ont i halsen i ett halvår och det kom och gick och gick och kom och när vi var nere på Kanarieöarna över jul gick det överstyr. När jag kom hem så fick jag nog och gick till doktorn. Då hade jag halsfluss, streptokocker, penumokocker och öroninflammation. Dom två -kockerna är envetna historier och mina hade typ tagit över. Äckligt så det förslår.

Så fick jag medicin och tre dagar senare var jag pigg och alert. Märkligt. Krya krya

2010-02-17 @ 09:15:13
URL: http://frasigtvarordet.blogspot.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0