På örat

Har lagt ned Frida i sin säng igen för en stund sedan. Hade nån 30-40-minuters gråt-och eländesstund här innan dess, den lilla stjärnan vaknade och grät. Pep och ylade tre gånger i tät följd, tills jag insåg att nåt måste vara fel.

Magknas? Inte otänkbart alls. Drömmar? Väldigt vanligt numera. Men mest fäktade hon mot sitt öra, och när hon vaknat till lite ur sin ledsna yra påstod hon att örat gjorde ont. Örat reagerade på tryck och den lilla ynklingen grät mycket. Ingen feber. Fast hon är ju roslig i både näsa och luftvägar, så helt konstigt är det ju inte.

Jag petade i nässpray, höjde sänggaveln mer och lät henne somna om sittande i min famn. Det sistnämnda var faktiskt riktigt gosigt mitt i skruttigheterna! Nu sussar hon gott igen och jag håller tummarna för att natten fortsäter så. Precis det här har hänt förr och då var det inga mer konstigheter, ingen öroninflammation kom inseglande den gången.


Ont i lilla örat? Kanske lite skydd vore bra då??!
(En överbliven bild från i julas, lite söt tyckte jag!)


Det hör kanske också till saken, att vi läste boken "Emilia hos doktorn" innan nattning. Den handlar om när Emilia vaknar på natten och har väldigt ont i örat... Så jag vet inte jag.

Hur som helst ska vi nog inte räkna med helt ostörd sömn inatt! I så fall är det en bonus.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0