Får man ta hunden med sig...?

Ibland tassar det runt en liten pudel här hemma. En rosa, söt och ganska piffig pudel får man säga. Hon är lurvig och mjuk och har en svans där bak också. Se bara:


Frida diggar sin nya utklädsel, en av julklapparna från morfarn och M. Hon ser så himla kul ut när hon kilar runt iklädd den där västen! När vi skulle träffa dagiskompisen S (efter utdansningen av julen) ville hon ABSOLUT ha med den - det krävdes en hel del övertalning för att den skulle få bli kvar hemma på galgen!

Jag glömde ju skriva hur mysigt och kul det dagiskompisbesöket i lördags var! Hade tänkt fortsätta med fler inlägg den dagen och så blev det inte av. Efter tomtedansandet avvek pappan, medan jag och Frida följde med S och hennes mamma hem till dem. Vi shoppade sushi och tog oss en kall vinterprommis med varsin unge i vagn. Välklädda som vi var, svettades vi faktiskt snarare än frös!

De hade jättefint och mysigt hemma och tjejerna lekte som besatta. Ja, i alla fall efter att ett utspel från S kring ett lättare napptrauma hade passerat, haha. Det finns mycket vilja i de där kidsen! Vi mammor pratade och pratade, så pass man kan i dett lätt fragmenterade umgänge som uppstår när barn är med i bilden. Lilla S har en liten tvåmånaders syster, som jag fick snusa på också minsann! Tiden gick fort och jag hade lätt kunnat bli kvar hela kvällen. Men jag känner dem ju faktiskt inte egentligen, så nån hyfs får man väl ha.

Jag antar att inte alla Fridas kompisars föräldrar kommer att vara sådana man själv längtar efter att umgås med precis - men dessa är sådana. Jättetrevliga och lättsamma och roliga. Jag gör GÄRNA om denna procedur! Frida också tror jag, hon gnydde ledset flera gånger under kvällen och ville tillbaka till S omedelbums... Gojänta. Imorgon ses de små på förskolan igen!

Nu ska jag packa ihop jobbdatorn och natta mig. Håller tummarna för att fröken bus sover hela natten inatt, som hon ju faktiskt brukar! Nåt litet kort pip kan uppstå (ofta inkl blöjbyte numera), men vakentid i mängd vill vi inte ha.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0