Intervallträning

Vi försöker ju desperat att få Frida att göra nummer två så ofta det går. Definitivt oftare än var 4-5:e dag, eftersom det innebär typ tre dagar supergnäll innan nedsläpp... Under den senaste veckan ser trenden lite ljusare ut! Bäst att passa på att glädjas innan det vänder, haha. Varannan eller var tredje dag som fallet varit nu, är ju nästan kors-i-taket-läge. Håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll!

Ikväll fick Frida faktiskt medalj för utförd pottprestation - en chokladpeng fasttejpad på ett presentsnöre. Det ingick även en liten applåd&beröm-ceremoni. Ungen var rejält nöjd och kvittrande glad, ska jag säga!

Just ja - influensasprutan gick bra, förresten. Lite gråt och behov av fasthållning av arm just i genomförandeögonblicket, men det var snabbt övergående. Frida hade större fokus på tatueringarna som var belöningen! Skönt. Sedan drog vi till dagis och hon visade stolt upp plåster och tatueringar för alla som kom i hennes väg. Resultatet är bara en liiite ömtålig arm och ingen feber, än så länge.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0